Παρασκευή 25/6/2021

Καταγγελία του δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Οι καταλήψεις στα σχολεία υποκινούνται από το ΠΑΜΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Το ΠΑΜΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υποκινούν τις καταλήψεις, καταγγέλλει ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας, και δεν είναι ο μόνος που πιστεύει ότι διάφοροι πολιτικοί σχηματισμοί εκμεταλλεύονται τα παιδιά και την πανδημία.

«Κάποια στιγμή όλα έχουν ένα όριο. Δεν θα ανεχτώ από κανέναν να παίζει με την υγεία της πόλης για να μετρήσει την κομματική του δύναμη. Οι μαθητές είναι ανεξάρτητοι, οι αγώνες δημοκρατικοί, όμως οι υποκινήσεις και οι μεθοδεύσεις είναι το λιγότερο ανήθικες», λέει ο δήμαρχος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση την Τρίτη από ομάδα κομματικών στελεχών που συνόδευαν μαθητές στο Δημαρχείο Αγίων Αναργύρων.

«Οι υποκινητές των καταλήψεων έχουν ονοματεπώνυμο και κομματική ταυτότητα. Πίσω από τις καταλήψεις στην πόλη μας βρίσκονται αρκετά στελέχη του ΚΚΕ, τα οποία έχουν διεισδύσει σε συλλόγους γονέων και με μοχλό τα ίδια τους τα παιδιά, εντελώς απροκάλυπτα και αντιδημοκρατικά, έκλεισαν τα σχολεία διαταράσσοντας την ήδη δύσκολη καθημερινότητα των μαθητών και των οικογενειών τους και βάζοντας σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας.

Το αποκορύφωμα ήταν η σημερινή επίσκεψη (διαμαρτυρία) τους στο δημαρχείο συνοδευόμενοι από τους επικεφαλής της παράταξης του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με στόχο να καπηλευτούν ένα δημιουργικό διάλογο μεταξύ του δημάρχου και των μαθητών και να δημιουργήσουν εντάσεις, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη», είπε ο δήμαρχος της πόλης.

Προσοχή στις καταλήψεις. Από εκεί θα το βρείτε!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ