Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020

Ο Κ. Μπογδάνος διαψεύδει δημοσίευμα των Παραπολιτικών (Βίντεο)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μπογδάνος διέψευσε τις φήμες που προήλθαν από δημοσίευμα των Παραπολιτικών και ήθελαν την κυβέρνηση να αντιμετωπίζει πρόβλημα διότι δεν βρίσκει εισηγητές για τις συμφωνίες με την Βόρεια Μακεδονία.

Αντίθετα, εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσει τις επίμαχες συμφωνίες. Να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνεργάζεται με τα Παραπολιτικά, οπότε δεν θα είχε κανένα λόγο να πει κάτι ανακριβές στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Υπάρχουν πάντως πολλά δημοσιεύματα που διαφωνούν με την απόλυτη θέση που εξέφρασε ο κύριος Μπογδάνος. Πολλά από αυτά μάλιστα δεν διστάζουν να κατονομάσουν τον Αντώνη Σαμαρά ως υποκινητή της αναταραχής μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα αναφορικά με τις συμφωνίες Ελλάδας – Βόρειας Μακεδονίας που θέλει να φέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ