Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα προσπάθησε ο Ν. Ρωμανός μετά τις «εργάσιμες ημέρες» του Πρωθυπουργού

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Αντί να αφήσει την γκάφα του να ξεχαστεί, ο διευθυντής του γραφείου τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, επέλεξε να επανέλθει στο ζήτημα των δηλώσεών του που εξέθεσαν τον Πρωθυπουργό, με τις περίφημες «εργάσιμες ημέρες» και που έδωσαν λαβή στον ΣΥΡΙΖΑ για σκωπτικά σχόλια περί Πρωθυπουργού που εργάζεται «πενθήμερο».

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο κ. Ρωμανός έκανε λόγο για προσπάθεια διαστρέβλωσης όσων ειπώθηκαν, καταφέροντας να αυτοδιαψευσθεί και να αυτοκατηγορηθεί καθώς ήταν αυτός που έβαλε τον όρο «εργάσιμες ημέρες» στον δημόσιο διάλογο. Δεν χρειάστηκε να διαστρεβλωθεί αυτό που είπε, πολύ απλά διότι ήταν λάθος.

Πέρασε πάντως στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι κυβέρνηση και Πρωθυπουργός έχουν αντιμετωπίσει με επιτυχία πρωτόγνωρες κρίσεις και επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η νεολαία του υποστηρίζει τις καταλήψεις των σχολείων και εργαλειοποιεί το συγκεκριμένα θέμα.

Ξεκαθάρισε πάντως και αυτός πως δεν υπάρχει ζήτημα lockdown, κάτι το οποίο φαίνεται ότι αποφασίστηκε πολύ πρόσφατα από την κυβέρνηση καθώς η ρητορική των στελεχών της άλλαξε ριζικά σε λίγες μόνον ημέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ