Τρίτη 15/6/2021

Ποιους συνάντησαν άραγε οι υπουργοί της Βόρειας Μακεδονίας κατά τη μυστική επίσκεψή τους στη Θεσσαλονίκη; 

Τη στιγμή που η κυβέρνηση έτρεχε να διαγράψει τον χαρακτηρισμό «ιστορική» για τη συμφωνία των Πρεσπών, που δημοσιεύτηκε στο κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας – ΗΠΑ μετά τη συνάντηση του Νίκου Δένδια, με τον αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο, στη Θεσσαλονίκη έφτανε μυστικά το μισό υπουργικό συμβούλιο της Βόρειας Μακεδονίας.

Σύμφωνα με το iEidiseis, δυο αντιπρόεδροι της κυβέρνησης Ζάεφ, αρμόδιοι για την οικονομία και την εξωτερική πολιτική, αλλά και ο υπουργός Οικονομικών, κατέφθασαν στη συμπρωτεύουσα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Την ώρα δηλαδή που οι Μάικ Πομπέο και Νίκος Δένδιας συνομιλούσαν στη Θεσσαλονίκη, από τύχη ή μη, βρέθηκαν στην περιοχή οι αντιπρόεδροι Bitigi και Nikolovski, μαζί με τον υπουργό Οικονομικών κ. Bekteshi με απευθείας πτήση από τα Σκόπια.

Το γεγονός που που προκαλεί μεγάλα ερωτήματα είναι ότι η άφιξη των πολιτικών προσώπων δεν ανακοινώθηκε ποτέ, ενώ μεγάλο αίνιγμα αποτελεί ο λόγος της επίσκεψης τους την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η συμφωνία των Πρεσπών χαρακτηρίστηκε από την κυβέρνηση της ΝΔ «ιστορική».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ