Κι όμως, η συμφωνία με τη Microsoft είχε «κλειστεί» από το 2006, επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή!

Must Read

«Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά», για να θυμίσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι οι βάσεις για τις επενδύσεις μπήκαν από τον ίδιο και τον Κώστα Καραμανλή.

Εμφανίστηκε, λοιπόν, ο Γιώργος Αλογοσκούφης για να δώσει τα εύσημα στον πρωθυπουργό για μια δουλειά που κλείστηκε… πολύ νωρίτερα!

ο Γιώργος Αλογοσκούφης με τον Μπιλ Γκέιτς

«Συγχαρητήρια στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τους συνεργάτες του για την προσέλκυση της επένδυσης της Microsoft. Και επειδή τίποτα δεν γίνεται εν κενώ, να υπενθυμίσω τη συμφωνία Microsoft και ελληνικής κυβέρνησης που υπεγράφη το 2006 επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή από τον τότε επικεφαλής και ιδρυτή της, Μπιλ Γκέιτς», είπε ο Γιώργος Αλογοσκούφης με νόημα.

Άδικο έχει;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This