Το Reuters αναγνωρίζει «βόρεια Κύπρο» και η Ελλάδα σιωπά

Must Read

Αναφερόμενο στις παράνομες εκλογές στα κατεχόμενα της Κύπρου, το Reuters γράφει για «Βόρεια Κύπρο», σαν να είναι ανεξάρτητο κράτος και όχι ένα κομμάτι μιας χώρας μέλους της ΕΕ που τελεί υπό τουρκική κατοχή.

Μάλιστα, σε ένα σημείο του το ρεπορτάζ λέει ότι «η Βόρεια Κύπρος αναγνωρίζεται ως ανεξάρτητο κράτος μόνο από την Τουρκία. Άλλες χώρες το θεωρούν μέρος της Κύπρου»… Το «θεωρούν» γράφει το Reuters… δηλαδή δεν είναι;

Το κείμενο έχει δημοσιευθεί από το βράδυ της Κυριακής και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ουδεμία ελληνική αντίδραση γι’ αυτή την άτυπη αναγνώριση του ψευδοκράτους και κατ επέκταση των τετελεσμένων της τουρκικής εισβολής από ένα εκ των μεγαλύτερων ΜΜΕ του πλανήτη.

Που είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να μιλήσει για το θέμα; Ή μόνο για άλλα μικροπολιτικά και προσωπικά θέματα κάνει τσάρκες στα κανάλια;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This