2/12/2021

ΕΛΙΑΜΕΠ: Υπόγειες διαδρομές στο άντρο του εθνομηδενισμού – Τα γερμανικά συμφέροντα, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και το Μέγαρο Μαξίμου

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσιευση:

Ποιος είναι ο επικεφαλής του ιδρύματος που προωθεί την εθνική υποταγή

Τα πρόσωπα που συνδέονται άμεσα με τα γερμανικά συμφέροντα, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και φτάνουν μέχρι το Μαξίμου. Οι «συγγένειες», οι σχέσεις διαπλοκής και οι συμπτώσεις. Την ώρα που οι Γερμανοί μας σπρώχνουν  σε διάλογο με την Τουρκία…

Άνθρωπος της Γερμανίας, με σχέσεις φιλίας με ιδρύματα και οργανισμούς, με σκοτεινή διαδρομή στην παγκόσμια σκηνή. Επιχειρηματίας με σχέσεις συνεργασίας με όλη την επιχειρηματική ελίτ της Ελλάδας. Καθηγητής πανεπιστημίου και πρόεδρος σε δεξαμενές σκέψης, που μόνο σκοπό έχουν πώς να πείσουν την κοινή γνώμη πόσο καλύτερη θα είναι η ζωή των Ελλήνων αν δώσουμε στους γείτονές μας κάποια «κομμάτια γης ή βράχια» ή το μισό Αιγαίο, που το χρειάζονται.

Φίλος με την πλειοψηφία της πολιτικής ζωής της χώρας, με σχέσεις οικειότητας που φτάνουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου. Ένας άνθρωπος επιρροής, ο οποίος είναι ένας από τους αποστόλους του εθνικού μαρασμού και της άνευ όρων αποδοχής όλων των τουρκικών επιδιώξεων έναντι της Ελλάδας, μέσα από έναν προσχηματικό διάλογο. Σε αυτά τα χαρακτηριστικά αντιστοιχεί το ονοματεπώνυμο ενός ανθρώπου: Λουκάς Τσούκαλης.

Πρόεδρος της εταιρίας ΕΜΑ Α.Ε., η οποία είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος της γερμανικής εταιρίας ελαστικών CONTINENTAL, καθηγητής Ευρωπαϊκής Οργάνωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ένας από του Ελληνες που έχουν σχέσεις με τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και με τον Σόρος.

Ειδικότερα για το Μαξίμου ο κ. Τσούκαλης φαίνεται να είναι προνομιακός συνομιλητής με πολλούς τρόπους, είτε με τις φιλικές σχέσεις με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη είτε με το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά και μέσω του στελεχιακού δυναμικού του πρωθυπουργικού μεγάρου, στο οποίο ο Λουκάς Τσούκαλης έχει άμεσες προσβάσεις.Α

Άνθρωπος των Γερμανών, με ισχυρές οικονομικές διασυνδέσεις με το Βερολίνο, πρόεδρος εθνομηδενιστικού ιδρύματος, με ισχυρή επιρροή μέσα στο Μαξίμου, την ώρα που οι Γερμανοί μάς σπρώχνουν σε διάλογο με την Τουρκία…

Μοναδικός αντιπρόσωπος του γερμανικού κολοσσού που συνεργάστηκε με τον Χίτλερ!

Να πιάσουμε την ιστορία από την αρχή. Την εταιρία στην οποία είναι τώρα πρόεδρος ο Λουκάς Τσούκαλης, του ΕΛΙΑΜΕΠ, την ίδρυσε ο πατέρας του το 1956. Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της συνεργάζεται με γερμανικές εταιρίες, πρώτα με την εταιρία ελαστικών Englebert, που στη συνέχεια μετονομάστηκαν σε Uniroyal. Στη συνέχεια η εταιρία ΕΜΑ Α.Ε. γίνεται η πρώτη που εισάγει στην Ελλάδα τα λιπαντικά ARAL, της μεγαλύτερης γερμανικής εταιρίας πετρελαιοειδών, τα οποία αντιπροσωπεύει μέχρι σήμερα, έχοντας τα αποκλειστικά διακαιώματα διανομής και εμπορίας στην Ελλάδα. Τα αποκλειστικά δικαιώματα διανομής και εμπορίας στην Ελλάδα έχει και για τα προϊόντα της εταιρίας CONTINENTAL AG, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες ελαστικών στον κόσμο και, φυσικά, γερμανική, με ιστορία που ξεπερνά τον αιώνα, μια και ιδρύθηκε στο Ανόβερο το 1871. Μάλιστα, η εταιρεία ελαστικών CONTINENAL AG ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια στην πολεμική μηχανή του Χίτλερ και των ναζί που αιματοκύλισαν τον κόσμο.

Στην ιστοσελίδα της μητρικής εταιρίας υπάρχει καταγεγραμμένη η ιστορία της, ακόμη και οι πιο μαύρες πτυχές της, με την επισήμανση: «Από το 1933 έως το 1945 η CONTINENTAL εξελίχθηκε σε έναν σημαντικό προμηθευτή της βιομηχανίας πολέμου του Χίτλερ και των ναζί».

Δεν αποτελεί μομφή για μια εταιρία, όπως αυτή στην οποία είναι πρόεδρος ο κ. Τσούκαλης, να συνεργάζεται με εταιρίες γερμανικών συμφερόντων. Είναι περίεργη η συγκυρία, που προκαλεί ερωτήματα που μάλλον δεν θα απαντηθούν, γιατί τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τις απαντήσεις είναι μεγάλα.

Από τον κύκλο εργασιών της ελληνικής εταιρίας, πάντως, γίνεται κατανοητό ότι ο κ. Τσούκαλης εκπροσωπεί το γερμανικό κεφάλαιο στην Ελλάδα ως αντιπρόσωπος μιας από τις εταιρίες κολοσσούς της Γερμανίας. Και αυτό από μόνο του δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά ο κ. Τσούκαλης δεν είναι πρόεδρος μόνο στην εταιρία που συνεργάζεται με τη γερμανική CONTINENTAL AG και άρα εκπροσωπεί τα συμφέροντά της, αλλά είναι πρόεδρος και του ΕΛΙΑΜΕΠ, που προωθεί έναν διάλογο εφ’ όλης της ύλης με την Τουρκία, άρα βρίσκεται στη γραμμή της Γερμανίας που επιθυμεί και επιδιώκει το ίδιο. Βρίσκεται στη γραμμή της Γερμανίας, η οποία έχει τεράστια οικονομικά συμφέροντα στην Τουρκία. Το ΕΛΙΑΜΕΠ εκπροσωπεί την απόλυτα εθνομηδενιστική τάση στην Ελλάδα, με τους συνεργάτες του να εκφράζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα την πεποίθησή τους ότι πρέπει να δώσουμε στην Τουρκία ό,τι μας ζητάει για να μας αφήσει ήσυχους.

Από τον Σόρος μέχρι τον Σαμαρά και τα Panama Papers

Αναλύσαμε τη στενή σχέση μεταξύ του κ. Τσούκαλη και της Γερμανίας μέσω των εμπορικών συναλλαγών που έχουν. Δεν είναι κατακριτέες οι εμπορικές συναλλαγές, είναι όμως περίεργες οι συμπτώσεις. Για παράδειγμα, αν δούμε ποιοι συμμετέχουν στο Δ.Σ. της εταιρίας του κ. Τσούκαλη, δημιουργούνται και νέα ερωτήματα με τις διαπλεκόμενες σχέσεις, που φτάνουν μέχρι τον Σόρος, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρόεδρος του Δ.Σ. είναι ο κ. Τσούκαλης και μέλη του είναι, μεταξύ άλλων, ο Αρίστος Δοξιάδης, ο Μάρκος Βερέμης, ο Παναγιώτης Μπερνίτσας.

Ο Αρίστος Δοξιάδης είναι αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Ερευνας Τεχνολογίας και Καινοτομίας (ΕΣΕΤΕΚ), από το οποίο αποχώρησε πρόσφατα ο πρόεδρος Μανώλης Δερμιτζάκης, καταγγέλλοντας τον κ. Μητσοτάκη για αθέτηση όσων είχαν συμφωνήσει, αλλά και για την ανυπαρξία αναπτυξιακού σχεδίου για τη χώρα. Ο κ. Δοξιάδης είναι επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΙΟΒΕ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Solidarity Now. Ναι, της ΜΚΟ που ανήκει στον Σόρος.

Στην ίδια ΜΚΟ, στο ίδιο Δ.Σ., μαζί με τον κ. Δοξιάδη, είναι ο Στέλιος Ζαβός, αδελφός του Γιώργου Ζαβού, υφυπουργού αρμόδιου για το χρηματοπιστωτικό σύστημα, δηλαδή υπεύθυνου για να ελέγχει τις τράπεζες. Ο Στέλιος Ζαβός έχει στενές σχέσεις με τον Τζορτζ Σόρος και είναι αυτός που έχει τη διαχείριση της ΜΚΟ Solidarity Now στην Ελλάδα. Πάντως πολλά μέλη του Δ.Σ. της ΜΚΟ του Σόρος μετέχουν και στο ΕΛΙΑΜΕΠ, όπως για παράδειγμα οι κ. Ροζάκης και Μπουτάρης.

Ακόμη ένα πρόσωπο με συγγενική σχέση με τον πρωθυπουργό που μετέχει στο ΕΛΙΑΜΕΠ και στη ΜΚΟ του Σόρος Solidarity Now είναι η Νίκη Λυμπεράκη, η οποία είναι γενική διευθύντρια του Solidarity Now και μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Σχέσεις που φτάνουν μέχρι και τον πρωθυπουργό, μέσω της συμμετοχής σε διάφορους οργανισμούς, έχει και ο κ. Μάρκος Βερέμης, ο οποίος, μεταξύ των άλλων, είναι μέντορας της Endeavor και του Openfund, συμμετέχει στο Δ.Σ. του ΙΟΒΕ, καθώς και στο εποπτικό συμβούλιο της διαΝΕΟσις. Ο κ. Βερέμης είναι και στο Δ.Σ. της Endeavor Greece, που ιδρύθηκε από τη σύζυγο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Το όνομα του Παναγιώτη Μπερνίτσα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Hot Doc», έχει εμφανιστεί στα Panama Papers, δίπλα σε αυτό του κ. Παπασταύρου, ο οποίος ήταν ο εξ απορρήτων του Αντώνη Σαμαρά. Φιλικές σχέσεις με τον Σαμαρά φέρεται ότι έχει και ο Παναγιώτης Μπερνίτσας, ο οποίος συμμετείχε και στη διοίκηση του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, υπό τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του πρώην πρωθυπουργού. Στο ινστιτούτο αυτό συμμετείχε και η σύζυγος του Αλέξανδρου Σαμαρά, Ευτυχία Παγίδα-Σαμαρά, η οποία επίσης είναι στη «λίστα Λαγκάρντ» μαζί με την οικογένειά της. Ο κ. Μπερνίτσας συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις του Ελληνικού Δημοσίου για το σύστημα ασφαλείας C4I, ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στη Siemens, εκπροσωπώντας τη στην υπόθεση συμφωνίας συμβιβασμού με το Ελληνικό Δημόσιο.

Οι συμπτώσεις που δείχνουν ένα πολυπλόκαμο σύστημα σχέσεων και συμφερόντων, που γυρνάει γύρω από τους ίδιους ανθρώπους, γεννά τα περισσότερα ερωτήματα και γεμίζει με υποψίες καθέναν που ψάχνει τις διαδρομές της εξουσίας και του χρήματος και τελικά τη γραμμή που τα ενώνει.

Δεν τελειώνουν όμως εδώ οι στενές σχέσεις του ανθρώπου του γερμανικού κεφαλαίου στην Ελλάδα με την εξουσία και δη με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρουσιάσεις βιβλίων Τσούκαλη με ομιλητή τον Μητσοτάκη

Οι φιλικές σχέσεις του πρωθυπουργού με τον Λουκά Τσούκαλη έχουν παρελθόν και όπως φαίνεται και μέλλον. Είναι φανερό ότι χαίρουν αλληλοεκτίμησης, καθώς δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετέχει σε εκδηλώσεις όπου παρουσιάζονται τα συγγραφικά πονήματα του καθηγητή όχι ως κοινό, αλλά ως ένας από τους βασικούς ομιλητές σε αυτές τις παρουσιάσεις των βιβλίων.

Ο κ. Μητσοτάκης, στην πρώτη παρουσίαση, ήταν μάλιστα και υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και συμμετείχε σε ένα πολύ… χαρακτηριστικό πάνελ, μαζί με τον κυρία Διαμαντοπούλου, τον κ. Γιαννίτση και τον κ. Σταθάκη. Η παρουσίαση αυτή έγινε στις 5 Μαΐου 2014 και αφορούσε το βιβλίο «Η Δυστυχής Ενωση: Η Ευρώπη Χρειάζεται μια Νέα Μεγάλη Συμφωνία».

Παραθέτουμε μόνο ένα μικρό απόσπασμα από όσα είχε πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τότε και, όπως θα καταλάβετε, ποτέ δεν λείπει η… Γερμανία από το τραπέζι: «…Συμφωνώντας με τον συγγραφέα πως ο κίνδυνος εφησυχασμού στην Ευρωπαϊκή Ενωση είναι υπαρκτός, έκρινε απαραίτητη τη λήψη πιο δραστικών αποφάσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θεωρώντας τον ρόλο της Γερμανίας για μια νέα μεγάλη συμφωνία καθοριστικό. Παρ’ όλα αυτά, κατά την άποψή του, η μεγαλύτερη πρόκληση θα είναι η πολιτική νομιμοποίηση μελλοντικών αποφάσεων».

Στην επόμενη παρουσίαση βιβλίου του Λουκά Τσούκαλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρχηγός της Ν.Δ. Είναι Ιανουάριος του 2017 και ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Στουρνάρα, τον κ. Καμίνη και τον κ. Μάρκαρη μιλά για το βιβλίο του Λουκά Τσούκαλη με τίτλο «Υπεράσπιση της Ευρώπης». Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η δημοσιογράφος Μαρία Χούκλη, η οποία εμφανίζεται στις ομάδες συμβούλων του ΕΛΙΑΜΕΠ και τότε και τώρα. Σήμερα η κυρία Χούκλη… κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου μαζί με όλους τους υπόλοιπους της επικοινωνιακής ομάδας του πρωθυπουργού.

34 χορηγοί, ανάμεσά τους 10 πρεσβείες!

Ελληνικό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής. Το ΕΛΙΑΜΕΠ, των πολλών χορηγιών από πρεσβείες. Από τους 34 χορηγούς του think tank οι 10 είναι ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα. Και, όπως φαίνεται, σε κανέναν δεν προκαλεί ερωτήματα η στενή σχέση του ΕΛΙΑΜΕΠ με το Μέγαρο Μαξίμου. Δεν είναι μόνο ο πρόεδρος Λουκάς Τσούκαλης, είναι και ο σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού Θάνος Ντόκος, πρώην γενικός διευθυντής του ΕΛΙΑΜΕΠ, είναι και η Μαρία Χούκλη, είναι και οι σχέσεις μελών διοικητικών συμβουλίων εταιριών και ΕΛΙΑΜΕΠ με συγγενικά πρόσωπα του πρωθυπουργού.

Είναι και το γεγονός ότι παντού σε όλη αυτή την αλυσίδα ανθρώπων και σχέσεων με το εθνομηδενιστικό ΕΛΙΑΜΕΠ, που έχει ριζώσει στο πρωθυπουργικό μέγαρο, εμφανίζεται η Γερμανία. Είτε με χορηγίες της πρεσβείας της στο think tank είτε μέσω της εταιρίας του προέδρου του.

Υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το ΕΛΙΑΜΕΠ, τα οποία αφορούν μεν τις εθνομηδενιστικές απόψεις που εκφράζει, αλλά υπάρχουν και κάποια που σχετίζονται με τον τρόπο με τον οποίο περνούν ή επιβάλλονται στην κοινή γνώμη αυτές οι απόψεις. Οπως στην λίστα με τους χορηγούς υπάρχουν πρεσβείες και τράπεζες, στη λίστα με τους συνεργάτες υπάρχουν δημοσιογράφοι οι οποίοι εργάζονται σε συγκεκριμένα μέσα και μεταφέρουν απόψεις μέσω εντύπων ή μέσω τηλεόρασης και διαδικτύου.

Πολλοί δημοσιογράφοι όπως οι Αγγελος Αθανασόπουλος, συντάκτης και αρθρογράφος στις εφημερίδες «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», Νικόλας Βουλέλης, διευθυντής της «Εφημερίδας των Συντακτών», Μιχάλης Μητσός, δημοσιογράφος της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», Παύλος Τσίμας, Γιάννης Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος, εκδότης «Athens Digest».

πηγή: «δημοκρατία»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χέρι-χέρι ψήφισαν «ΝΑΙ» στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για τους άνω των 60, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ

Καταψήφισε σύσσωμη η υπόλοιπη αντιπολίτευση

Πολάκης σε Μητσοτάκη: «Είσαι άσχετος και επικίνδυνος»

«Άσχετο και επικίνδυνο» χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Παύλος Πολάκης, εξαπολύοντας επίθεση για τις...

Προκόπης Παυλόπουλος: Δεύτερη, επαυξημένη, έκδοση του βιβλίου του με τίτλο: «“Πάρθια Βέλη” κατά της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης;»

Κυκλοφόρησε σε δεύτερη, ιδιαιτέρως επαυξημένη, έκδοση το βιβλίο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και...

Παπαδημούλης vs Λατινοπούλου πράξη πρώτη

Ραντεβού στα δικαστήρια έχουν αύριο η δυναμική πολιτεύτρια της Α’ Θεσσαλονίκης Αφροδίτη Λατινοπούλου και...

Αρνητής των ΜΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Η αναφορά του πρωθυπουργού που σόκαρε το πανελλήνιο

Υιοθετήθηκαν κρίσιμες θέσεις της Έλενας Κουντουρά στο σχέδιο έκθεσης για την «Έμφυλη Βία στο Διαδίκτυο»

Σημαντικές  τροπολογίες που  κατέθεσε η Έλενα Κουντουρά ως εισηγήτρια της πολιτικής ομάδας THE LEFT...

Τσίπρας για το πρόστιμο 100 ευρώ: «Το τελευταίο στάδιο της αποτυχίας είναι ο αυταρχισμός»

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό προσωπικά για το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού στους άνω των...

Ο Μητσοτάκης καυχήθηκε στη Βουλή για το πρόστιμο των 100 ευρώ και ζήτησε τρίτη δόση εμβολίου στους 4 μήνες

Σε παράλληλο σύμπαν ο πρωθυπουργός - Υποστήριξε ότι έπεισε τους πολίτες να εμβολιαστούν, βάζοντας τους το «μαχαίρι στον λαιμό»

Σφυροκόπημα Αυγέρη σε Πλεύρη: Στήνετε νέο ΚΕΕΛΠΝΟ και νέα Novartis!

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η Δώρα Αυγέρη πριν από λίγο στην Ολομέλεια της βουλής και...

Εξεταστική επιτροπή: Τακτική «δεν ξέρω, δεν απαντώ» ακολούθησε ο Σκαναβής της ΕΙΗΕΑ

Όχι μόνο έκανε τον... Κινέζο, αλλά ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών επιχείρησε (και) να αθωώσει την κυβέρνηση

Μητσοτάκης: Ναι στην τεκνοθεσία παιδιών από οροθετικούς γονείς!

Απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση ακολουθεί διχαστική πολιτική στον τομέα της υγείας,...

Κέρδισε το στοίχημα ο πρωθυπουργός: Το λιμάνι του Μαράθου δεν αφανίστηκε τον Οκτώβριο

Ο πρωθυπουργός μπροστά στις κάμερες είχε βάλει στοίχημα ότι το λιμάνι δεν θα καταστραφεί...

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Νέα παρέμβαση Μητσοτάκη από τη Βουλή

Εξοργίζει το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ

Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Βολές» για το Μεταναστευτικό με παραδοχή του προβλήματος με τις απελάσεις

Το Μεταναστευτικό ήταν το κύριο ζήτημα της «θερμής» συζήτησης που διεξήχθη στον αέρα της...

Προκλητικός για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ ο Ανδρέας Λοβέρδος

Η πολυαναμενόμενη τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ των πέντε από τους έξι υποψηφίους για την αρχηγία...

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Όλο το παρασκήνιο – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το συζητούσε από τις 10 Νοεμβρίου!

Η αναπόφευκτη φθορά και η αιφνιδιαστική κίνηση που γνώριζαν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πυρά από τον συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη: «Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας»

Την οργή σύσσωμης της πολιτείας αλλά και των κομμάτων...

Το δράμα της Καίτης Γκρέυ: Δεν θα μάθει ποτέ ότι πέθανε ο γιος της

Τις πιο τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια της Αγγελικής...

Χαροπαλεύει ψάχνοντας κρεβάτι σε ΜΕΘ ο διπλά εμβολιασμένος Παναγιώτης Κελεσίδης

Μάχη με τον κορωνοϊό δίνει ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του...

«Βόμβα»! Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου κατηγορεί τον σύζυγό της

Θλίψη και οδύνη έχει σκορπίσει ο θάνατος της 42χρονης...

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Η ώρα της «λυπητερής»!

Αναρτώνται στην ΑΑΔΕ τα ποσά που πρέπει να αποδώσουν επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Κραυγή αγωνίας του Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη για τον εξαφανισμένο γιο του: «Πού είσαι, Νικόλα μου;»

«Φυλακισμένος» σε σέκτα, σε κάποια χώρα της Σκανδιναβίας ο 22χρονος;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ