Παρασκευή 18/6/2021

Με αφορμή τον Πτωχευτικό Κώδικα, η Φώφη στρίμωξε… στα σχοινιά την κυβέρνηση με μια αποκάλυψη-σοκ!

Οι εργαζόμενοι που δουλεύουν με μηνιάτικο 200 ευρώ έχουν δωδεκαπλασιαστεί

Την αποκάλυψη ότι έχουν… δωδεκαπλασιαστεί οι εργαζόμενοι που δουλεύουν με μηνιάτικο 200 ευρώ έκανε στη Βουλή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Και πόσο δίκιο έχει…

Αρκεί κάποιος να κάνει μια βόλτα στα μαγαζιά και να μιλήσει με μικροεπιχειρηματίες, πρώην νοικοκυραίους, που ο κορωνοϊός τους… τσάκισε. Αδιαμαρτύρητα, οι εργαζόμενοι υποκύπτουν σε τέτοιες καταστάσεις, προκειμένου να σώσουν, για όσο πάει, τις εργασιακές θέσεις τους.

«Τους τελευταίους μήνες έχουν δωδεκαπλασιαστεί οι εργαζόμενοι που δουλεύουν με 200 ευρώ. Ρωτώ, λοιπόν, την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη: ένας εργαζόμενος με 200 ευρώ τι ακριβώς θα κάνει για να σώσει το σπίτι του; Πώς μπορεί να αντεπεξέλθει στους δύσκολους όρους που θέτει ο νόμος τους; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα η απάντηση είναι η ίδια. Απανθρωπιά και αναλγησία», είπε η Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο της οποίας καταφθάνουν καθημερινά τέτοιες καταγγελίες.

Ο κλοιός σφίγγει, και η κυβέρνηση θα κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλο «τσουνάμι» προβλημάτων εντός του 2021. Και τότε δεν θα μπορεί να κρυφτεί η φωτιά που έχει ανάψει κάτω από τα κάρβουνα!

Ο Πτωχευτικός Κώδικας, πάντως, είναι πολύ τραπεζοκεντρικός, σε μια εποχή που οι Έλληνες γονατίζουν οικονομικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ