Το «τερμάτισε» ο Μητσοτάκης! Με το lockdown κάνουμε… αποταμίευση (video)

Τι άλλο θα ακούσουμε;

Must Read

Μόλις λίγες ημέρες μετά την κορυφαία δήλωση του πρωθυπουργού στην προαναγγελία του 2ου καθολικού lockdown ότι δείχνει κατανόηση σε όσους πολίτες είναι εξαρτημένοι από τον μισθό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναχτύπησε!

Αφήνοντας υπονοούμενα ότι δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει στη χώρα που κυβερνά, ο Μητσοτάκης μιλώντας στον δημοσιογράφο John Defterios για το 5ο EU – Arab World Summit, φάνηκε ευχαριστημένος με την αποταμίευση των Ελλήνων…

Κι ενώ οι επιχειρήσεις βάζουν οριστικό λουκέτο η μία με την άλλη, ενώ με μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας να αναγκάζεται να ζήσει με 534 ευρώ, ο πρωθυπουργός της χώρας «βλέπει» γερά πορτοφόλια που ετοιμάζονται να ξεχυθούν στην αγορά μόλις αρθούν τα μέτρα.

«Είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη θα είναι ισχυρότατη μόλις έχουμε το εμβόλιο. Στην Ελλάδα οι αποταμιεύσεις αυξάνονται, που σημαίνει πως ο κόσμος θα θέλει να προβεί σε δαπάνες όταν η πανδημία τελειώσει» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ποιον κόσμο αναφέρεται άραγε;

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1325790478365679625

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This