Τρίτη 22/6/2021

Το «τερμάτισε» ο Μητσοτάκης! Με το lockdown κάνουμε… αποταμίευση (video)

Τι άλλο θα ακούσουμε;

Μόλις λίγες ημέρες μετά την κορυφαία δήλωση του πρωθυπουργού στην προαναγγελία του 2ου καθολικού lockdown ότι δείχνει κατανόηση σε όσους πολίτες είναι εξαρτημένοι από τον μισθό του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξαναχτύπησε!

Αφήνοντας υπονοούμενα ότι δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει στη χώρα που κυβερνά, ο Μητσοτάκης μιλώντας στον δημοσιογράφο John Defterios για το 5ο EU – Arab World Summit, φάνηκε ευχαριστημένος με την αποταμίευση των Ελλήνων…

Κι ενώ οι επιχειρήσεις βάζουν οριστικό λουκέτο η μία με την άλλη, ενώ με μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας να αναγκάζεται να ζήσει με 534 ευρώ, ο πρωθυπουργός της χώρας «βλέπει» γερά πορτοφόλια που ετοιμάζονται να ξεχυθούν στην αγορά μόλις αρθούν τα μέτρα.

«Είμαι σίγουρος πως η ανάκαμψη θα είναι ισχυρότατη μόλις έχουμε το εμβόλιο. Στην Ελλάδα οι αποταμιεύσεις αυξάνονται, που σημαίνει πως ο κόσμος θα θέλει να προβεί σε δαπάνες όταν η πανδημία τελειώσει» σχολίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ποιον κόσμο αναφέρεται άραγε;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ