Σάββατο 19/6/2021

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από μας: Στον ελεύθερο χρόνο του βλέπει φανατικά το «The Crown»! (video)

Κάθε που βγαίνει νέα σεζόν, μπαίνουμε σε καραντίνα

«“The Crown” και ξερό ψωμί» η φάση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Με τη σειρά «Τhe Crown» αρχίσαμε τα lockdowns και με την ίδια σειρά συνεχίζουμε… ακάθεκτοι.

Θυμάστε που τον περασμένο Μάρτιο ο πρωθυπουργός είχε… αποκαλύψει ότι βλέπει την -όντως- καθηλωτική σειρά;

Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι και αυτή την περίοδο στον ελεύθερο χρόνο του παρακολουθεί φανατικά τον 4ο, πλέον, κύκλο επεισοδίων, που έχουν προκαλέσει πρωτοφανή παροξυσμό αναφορικά με όσα συνέβαιναν στο παλάτι του Μπάκινγχαμ, αλλά και το άγριο παρασκήνιο του «τριγώνου» Κάρολος, Νταϊάνα και Καμίλα!

«Τον λίγο ελεύθερο χρόνο που έχω, αργά το βράδυ, τον μοιράζω ανάμεσα στο διάβασμα και σε σειρές, συνήθως στο Netflix. Για να είμαι ειλικρινής, στις σειρές τον πρώτο λόγο έχουν η γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Με τη Μαρέβα βλέπουμε το “The Crown”», μας έλεγε την άνοιξη στην καραντίνα #1 ο Μητσοτάκης.

Τώρα που η πλοκή έχει φθάσει στα όσα συνέβησαν στη μακαρίτισσα την Νταϊάνα, φανταζόμαστε πως ο πρωθυπουργός δεν θα χάνει επεισόδιο!

Η σειρά «The Crown», πάντως, καθήλωσε εξαρχής εκατομμύρια τηλεθεατές με την ιστορία της βασιλικής οικογένειας, τα τεκταινόμενα του παλατιού, αλλά και τα μυστικά πίσω από τις χρυσές πόρτες του Μπάκινγχαμ!

Η αγαπημένη σεζόν των πολιτικών

Όμως αυτή η σεζόν «σκίζει» ιδιαίτερα στους πολιτικούς, πολλοί από τους οποίους (Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Βαγγέλης Βενιζέλος, Όλγα Κεφαλογιάννη κ.λπ.) δηλώνουν φανατικοί της σειράς. Το στοιχείο, ίσως, που κάνει τη νέα σεζόν πιο συναρπαστική από τις προηγούμενες, είναι το γεγονός ότι όσα παρουσιάζονται δεν εκτυλίχθηκαν στο μακρινό παρελθόν, αλλά αποτελούν κομμάτι της σύγχρονης Ιστορίας και ένα μεγάλο μέρος των τηλεθεατών τα έχει φρέσκα στη μνήμη του.

Καλές είναι, πάντως, οι σειρές και οι πολυαναμενόμενες νέες σεζόν τους, αρκεί να μην τις βλέπουμε «αναγκαστικά» λόγω του εγκλεισμού μας!

Ε, μη μας πάει πρεμιέρα και καραντίνα!

  • Δείτε το τρέιλερ της 4ης σεζόν:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ