Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021

Πρώην Υπουργός υιοθετεί τουρκικά fake news

Αναίτια επίθεση κατά της χώρας μας, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις μεταναστών

Θα έπρεπε να ντρέπεται ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών (αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό) Αντώνης Διαματάρης, που υιοθέτησε τα τουρκικά fake news και τις αριστερίστικες ιδεοληπτικές απόπειρες να επιβληθούν τα ανοιχτά σύνορα στη χώρα μας.

Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, χωρίς να γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση, αποφάσισε να εξαπολύσει με ένα δήθεν «ανθρωπιστικό και υπεράνω» διδακτικό ύφος μια αναίτια επίθεση κατά της χώρας μας, σχετικά με τις επαναπροωθήσεις μεταναστών.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία», τη Δευτέρα σημείωσε σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι η χώρα μας αναγκάζει πρόσφυγες να επιστρέψουν στον τόπο από τον οποίο ξεκίνησαν τον ταξίδι τους, κάτι που αποτελεί «σοβαρή παράβαση του διεθνούς νόμου για τον ασφαλή δίαυλο και την προστασία προσφύγων». Σύμφωνα μάλιστα με τον κ. Διαματάρη, δεν το κάνει μόνο η Ελλάδα αυτό, αλλά και η Γαλλία, η Κροατία (!), η Ισπανία και η Ιταλία.

Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το να υιοθετεί με τέτοιο τρόπο τις καταγγελίες κάποιων γερμανικών ΜΚΟ και των Τούρκων δουλεμπόρων ένας πρώην υφυπουργός της σημερινής κυβέρνησης. Ο οποίος, μάλιστα, διαφήμιζε τις στενές σχέσεις του με τον Πρωθυπουργό και ο οποίος αντικαταστάθηκε «με τα χίλια ζόρια».

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν είναι η προσωπική του πικρία για την απομάκρυνσή του που τον οδηγεί σε τέτοιου είδους κινήσεις ή απλώς θέλει να προβάλει το πόσο «συμβατός» είναι με τη «νέα εποχή biden», όμως τίθεται σοβαρό ζήτημα, που αφορά προφανώς και αυτούς που τον είχαν επιλέξει για τη θέση την οποία κατείχε. Γιατί εδώ δεν τίθεται θέμα κομματικό, δεν τίθεται θέμα πολιτικό, αλλά εθνικό, αφού αυτή τη στιγμή η χώρα μας προσπαθεί να αντιμετωπίσει την τουρκική προπαγάνδα, που θέλει ακόμη μία φορά να βάλει τα δύο πόδια των ελληνικών δυνάμεων ασφαλείας σε ένα παπούτσι προκειμένου να μετατρέψει ξανά το Μεταναστευτικό σε μοχλό εκβιασμού προς την Ευρώπη.

Σαφώς δηλώσεις σαν και αυτές του κ. Διαματάρη αποτελούν όπλο για την Τουρκία και τους ακραίους και πωρωμένους δικαιωματιστές στην Ευρώπη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ