Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Άρχισε η επιχείρηση αποδόμησης του Βασίλη Κικίλια

Όπως είχαμε προβλέψει, μετά την πρόσφατη δημοσκόπηση στην οποία ο Βασίλης Κικίλιας ήταν ο μόνος υπουργός που διασωζόταν μαζί με το Νίκο Δένδια, ήταν θέμα χρόνου να αρχίσουν οι προσπάθειες για την αποδόμηση του.

Τα πρώτα δείγματα τα πήραμε από άθλιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο από λογαριασμούς ελεγχόμενους από γνωστή ομάδα που πρόσκειται και λογοδοτεί σε συγκεκριμένο άτομο μέσα στο μέγαρο Μαξίμου, με τις οποίες λοιδορείται ο υπουργός υγείας. Μιλάμε για διαδικτυακούς λογαριασμούς που ξιφουλκούν φαινομενικά υπέρ της κυβέρνησης, χρησιμοποιούνται όμως και για βρώμικο εσωκομματικό πόλεμο όταν παίρνουν εντολή.

Το δεύτερο και πιο ηχηρό δείγμα ήρθε σήμερα κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού και του υπουργού υγείας στην Θεσσαλονίκη. Ενώ λοιπόν ο Βασίλης Κικίλιας ήταν παρών σε όλες τις επισκέψεις όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, στην συντριπτική πλειοψηφία των καναλιών τα πλάνα που προβλήθηκαν τον είχαν κυριολεκτικά εξαφανίσει! Αυτό όπως καταλαβαίνουμε αποκλείεται να είναι τυχαίο. Αντίθετα, χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια για να βρεθούν πλάνα τα οποία δεν θα περιελάμβαναν τον υπουργό υγείας, αφού όπως προαναφέραμε ήταν παρών σε όλες τις συναντήσεις.

Μένει να δούμε εάν ο πρωθυπουργός συμφωνεί με αυτήν την πολιτική απαξίωσης του υπουργού υγείας. Κάτι που προφανώς θα το διαπιστώσουμε στον επόμενο ανασχηματισμό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ