Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Τα 6+1 πρωτοκλασάτα ονόματα του ΚΙΝ.ΑΛ. έτοιμα να… κονταροχτυπηθούν για την προεδρία του κόμματος!

Οι εκλογές αναμένεται να γίνουν κάποια στιγμή ανάμεσα στο φθινόπωρο του 2021 και την άνοιξη του 2022

Μνηστήρες επί μνηστήρων για το «μαγαζί γωνία», όπως φαίνεται ότι είναι, τελικά, το Κίνημα Αλλαγής!

Τουλάχιστον αυτό δείχνει το ζωηρό ενδιαφέρον των πρωτοκλασάτων του κινήματος για την ηγεσία του. Υποψηφιότητα, λοιπόν, θα θέσει εκ νέου η νυν πρόεδρος Φώφη Γεννηματά και ακολουθούν ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Νίκος Παπανδρέου και ο Παύλος Γερουλάνος.

Όλοι οι προηγούμενοι έχουν ήδη δηλώσει τις προθέσεις τους. Ωστόσο προβληματισμό προκαλεί η στάση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, καθώς λέγεται ότι και εκείνος επιθυμεί να μπει σε αυτή τη μάχη, ενώ στη σκέψη του υπάρχει το ενδεχόμενο, όπως επισημαίνουν όσοι γνωρίζουν, εάν ο ίδιος κάνει στην άκρη, να κατεβάσει την κόρη του Μαργαρίτα στην κούρσα της ηγεσίας.

Μπορεί, δηλαδή, δύο κι όχι ένας απόγονοι του Ανδρέα Παπανδρέου να θελήσουν να «χτυπηθούν» για το κόμμα. Πληροφορίες, επίσης, θέλουν και την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή να σκέφτεται ανάλογη κίνηση!

Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι συμβαίνει εσωτερικά στο Κίνημα Αλλαγής!

Αυτός ο ιδιότυπος και θεμιτός, φυσικά, διαγωνισμός για την προεδρία του κόμματος λέει πολλά. Κυρίως ότι, παρά τα χαμηλά εκλογικά ποσοστά, είναι «περιζήτητος γαμπρός» το κίνημα που κάποτε ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Πολύ σκληρό για να πεθάνει το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή.

Πάντως, οι εκλογές στο Κίνημα Αλλαγής αναμένεται να γίνουν από το φθινόπωρο του 2021 έως την άνοιξη του 2022, οπότε λήγει και η σχετική ημερομηνία.

Με τόσο πολλούς μνηστήρες και νύφες, πάντως, προβλέπουμε την κραταιά πρόεδρο, Φώφη Γεννηματά, να τούς παίρνει ξανά τα… σώβρακα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ