Ο Κοτζιάς ανακαλύπτει… βουλγαρικό κίνδυνο για να δικαιολογήσει τις προκλήσεις του Ζάεφ

Ανησυχεί μην του χαλάσουν την πολιτική κληρονομιά του;

Must Read

«Χτύπησε» ξανά ο  γνωστός Νίκος Κοτζιάς, θέλοντας να υπερασπιστεί την κατάπτυστη και εθνικά επικίνδυνη Συμφωνία των Πρεσπών και να μας διαβεβαιώσει ακόμα μία φορά ότι πρόκειται δήθεν περί επιτεύγματος, που απλώς δεν το έχουν καταλάβει οι… μικρόνοες Έλληνες και οι Βούλγαροι που αντιδρούν στον «μακεδονισμό» του Ζάεφ.

Έτσι, λοιπόν, λίγες ώρες μετά τους λεονταρισμούς του πρωθυπουργού των Σκοπίων, που μάλιστα παραβίαζαν ακόμα και την ίδια τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σε άρθρο του για το Independent Balkan News Agency παρεμβαίνει προκειμένου να συνετίσει τους… Βούλγαρους ακροδεξιούς, οι οποίοι δεν επιτρέπουν στα Σκόπια να προχωρήσουν με την ένταξή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ίδιος επισημαίνει, όπως αναφέρει, «τις εκδηλώσεις του βουλγαρικού σοβινισμού και τον λόγο που τμήματα της ελληνικής Δεξιάς και Ακροδεξιάς τον στηρίζουν ενάντια στα συμφέροντα της χώρας, βουτηγμένοι στο αντι-Πρέσπες μένος τους και σε μια συγκεκριμένη ιστορική παράδοση».

Για να δικαιολογήσει, μάλιστα, την… οργή του κατά αυτών που πάνε να του… χαλάσουν την πολιτική κληρονομιά του -γιατί, ας μη γελιέται, ο μόνος λόγος που θα μείνει στην Ιστορία θα είναι αυτή η συμφωνία που υπεγράφη ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού και θα σβήσει όσα θετικά πρόσφερε-, ανακαλύπτει το 2020 τον… βουλγαρικό κίνδυνο.

Γράφει συγκεκριμένα: «Οι ψευδομακεδονομάχοι των Αθηνών, λοιπόν, αντί να προβάλλουν τα βουλγαρικά βέτο, καλά θα κάνουν να μας πουν αν τάσσονται υπέρ της ‘Μεγάλης Βουλγαρίας’ και μάλιστα με ελληνική συναίνεση και αν σκοπεύουν να επιτρέψουν σε κάποιους να ξανακάνουν φασιστικά όνειρα ως προς ελληνικά εδάφη που η πολιτική τους οικογένεια παρέδωσε δύο φορές στην τότε φασιστική Βουλγαρία». Ναι, καλά διαβάσατε.

Ο κ. Κοτζιάς επικαλείται όχι στο πλαίσιο κάποιας ιστορικής ανάλυσης αλλά του πολιτικού ρεαλισμού τον κίνδυνο της «Μεγάλης Βουλγαρίας». Από όλα τα προβλήματα της χώρας μας, λοιπόν, σύμφωνα με τον πρώην υπουργό Εξωτερικών, πρέπει να φυλαχτούμε από τον… βουλγαρικό κίνδυνο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This