O Τσίπρας επισκέφτηκε το ΠΙΚΠΑ Βούλας και «έπεσε» πάνω στη Δόμνα Μιχαηλίδου!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως όλοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας, ιδιαίτερα δε στις περιπτώσεις των κλειστών δομών

Must Read

Επίσκεψη στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά στον χώρο της παιδικής χαράς του ιδρύματος, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι όλοι θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην τήρησή τους ειδικά για τις περιπτώσεις των κλειστών δομών. Παράλληλα, υπογράμμισε τη σημασία που έχει να παλέψουμε για να εξαλειφθούν οι διακρίσεις και μετέφερε στα παιδιά ένα «μήνυμα δύναμης», όπως είπε, το μήνυμα ότι δίνουν έναν δύσκολο αγώνα.

Δείτε επίσης: Τα εγκαίνια του ανελκυστήρα για ΑμεΑ στην Ακρόπολη από τον Πρωθυπουργό (video)

Στη συνέχεια, η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από προβληματισμούς που εξέφρασαν τα παιδιά σχετικά με τη συγκυρία και το lockdown, τα μέτρα, την τηλεκπαίδευση, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να συστήνει υπομονή, γιατί, όπως είπε, υπάρχει διπλή πίεση, στην υγεία και την οικονομία. 

Να φύγει ο κορωνοϊός

Κλείνοντας τη συνομιλία του με τα παιδιά, τους κάλεσε να σκεφτούν τι δώρο θέλουν να τους κάνει για τα Χριστούγεννα, με εκείνα να απαντούν «να φύγει ο κορωνοϊός»! «Αυτό δεν μπορώ να το κάνω εγώ», τους απάντησε με εύθυμο τρόπο ο κ. Τσίπρας.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποδέχθηκε κατά την άφιξή του στο χώρο, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, καθώς και μέλη του Παραρτήματος, ενώ στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας ξεναγήθηκε στο ειδικό δημοτικό σχολείο που βρίσκεται στο χώρο του Παραρτήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μαρία Καρυστιανού: «Να μας επιτραπεί να τιμωρηθούν οι ένοχοι, έχουμε το βλέμμα στραμμένο στην Ευρώπη»

Αναφορά στην εμφάνισή της στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου, έκανε, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, η...

More Articles Like This