Κατέρρευσε ο Β. Κοντοζαμάνης απέναντι στον Χατζηνικολάου

Must Read

Ήταν προφανές ότι δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί!
Φανερά άβολα ένιωθε ο Υφυπουργός υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις της εφημερίδας «δημοκρατία» τόσο για τα διπλά βιβλία κρουσμάτων, όσο και για την σκανδαλώδη προμήθεια των Rapid Tests με μεσάζοντα… πρώην μεγαλοστέλεχος της Siemens.

«Δώστε τα στοιχεία του διαγωνισμού για τα rapid test στην δημοσιότητα κ. Κοντοζαμάνη»!
Αυτό ακριβως είναι το ζητούμενο. Διότι μπορεί να χαρακτήρισε «ανακριβές» το δημοσίευμα της Δημοκρατίας, γνωρίζει όμως πολύ καλά πως αυτό δεν ισχύει. Γι’ αυτό και «κατέρρευσε» στο δελτίο ειδήσεων, αρνούμενος να ακολουθήσει την απαξιωτική συμπεριφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου, για κάτι που στο κάτω – κάτω δεν τον αφορά και δεν έχει καμία εμπλοκή. Η πίεση που ένιωθε ήταν εμφανής και όπως φάνηκε δεν ήταν πίεση ενόχου, αλλά κάποιου που αναγκαζόταν να υπερασπίσει μία προκλητική ενέργεια για πολιτικούς και μόνο λόγους.

Ο πανικόβλητος Π. Αρκουμανέας επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας»

Το αμήχανο χαμόγελο μετατράπηκε σε ανησυχία και προβληματισμό. Άλλωστε ο κύριος Κοντοζαμάνης έχει πολυετή εμπειρία από την εποχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου, και γνωρίζει πως τέτοιες καταστάσεις μπορεί να λάβουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Και όταν έρχεται η χιονοστιβάδα, γλιτώνει μόνο αυτός που έχει προλάβει και έχει φύγει από το βουνό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This