Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021

Κατέρρευσε ο Β. Κοντοζαμάνης απέναντι στον Χατζηνικολάου

Ήταν προφανές ότι δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί!
Φανερά άβολα ένιωθε ο Υφυπουργός υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις της εφημερίδας «δημοκρατία» τόσο για τα διπλά βιβλία κρουσμάτων, όσο και για την σκανδαλώδη προμήθεια των Rapid Tests με μεσάζοντα… πρώην μεγαλοστέλεχος της Siemens.

«Δώστε τα στοιχεία του διαγωνισμού για τα rapid test στην δημοσιότητα κ. Κοντοζαμάνη»!
Αυτό ακριβως είναι το ζητούμενο. Διότι μπορεί να χαρακτήρισε «ανακριβές» το δημοσίευμα της Δημοκρατίας, γνωρίζει όμως πολύ καλά πως αυτό δεν ισχύει. Γι’ αυτό και «κατέρρευσε» στο δελτίο ειδήσεων, αρνούμενος να ακολουθήσει την απαξιωτική συμπεριφορά του κυβερνητικού εκπροσώπου, για κάτι που στο κάτω – κάτω δεν τον αφορά και δεν έχει καμία εμπλοκή. Η πίεση που ένιωθε ήταν εμφανής και όπως φάνηκε δεν ήταν πίεση ενόχου, αλλά κάποιου που αναγκαζόταν να υπερασπίσει μία προκλητική ενέργεια για πολιτικούς και μόνο λόγους.

Ο πανικόβλητος Π. Αρκουμανέας επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις της «δημοκρατίας»

Το αμήχανο χαμόγελο μετατράπηκε σε ανησυχία και προβληματισμό. Άλλωστε ο κύριος Κοντοζαμάνης έχει πολυετή εμπειρία από την εποχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου, και γνωρίζει πως τέτοιες καταστάσεις μπορεί να λάβουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Και όταν έρχεται η χιονοστιβάδα, γλιτώνει μόνο αυτός που έχει προλάβει και έχει φύγει από το βουνό.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ