Δεν του έφτανε η αγωνία του επερχόμενου εμβολιασμού, ο Β. Κικίλιας είναι και σε αναμονή για τα… γεννητούρια της Τζένης!

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του αυτή την περίοδο

Must Read

Στο… κατακόρυφο βρίσκεται η αγωνία του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Από τη μία ο κορωνοϊός, που θερίζει, και από την άλλη η ετοιμόγεννη Τζένη!

Η σύζυγος του υπουργού σχεδόν μπήκε στον μήνα της και το ζευγάρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί το μωρό του. Η άλλοτε «θεά» του μόντελινγκ βρίσκεται στο τέλος του 8ου μήνα της εγκυμοσύνης της και, χωρίς αμφιβολία, ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Σε εορταστικό mood, παρ’ όλα τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και περιμένει υπομονετικά, αλλά και με αγωνία το παιδί της.

Το ίδιο και ο υπουργός, που μάλλον ζει την πιο αγχωτική χρονιά της ζωής του.

Ενημέρωσε για την εθνική εκστρατεία εμβολιασμών

Την Τετάρτη, μάλιστα, ήταν εκείνος που ενημέρωσε για την εθνική εκστρατεία εμβολιασμών τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός, ο βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Πουλάς, ο υπεύθυνος Υγείας – Πρόνοιας του ΚΚΕ Γιώργος Νάνος, η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Μαρία Αθανασίου και ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Δημήτρης Λιάπης.

«Ο εμβολιασμός δεν είναι κυβερνητικό ή κομματικό εγχείρημα. Είναι ένα εθνικό εγχείρημα και μας αφορά όλους», είπε ο Βασίλης Κικίλιας, που… ούτε ψύλλος στον κόρφο του αυτή την περίοδο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This