Γάμος μέσω… viber και μάσκες με τα αρχικά του ζεύγους για τη βουλευτή Δωδεκανήσων Μίκα Ιατρίδη

Η εφευρετικότητα χτύπησε κόκκινο

Must Read

Η Μίκα Ιατρίδη παντρεύτηκε «δόξη και τιμή» τον γιατρό της Νίκο Παπαπαναγιώτου το Σάββατο που μας πέρασε, εφαρμόζοντας τον πιο πρωτότυπο τρόπο παρακολούθησης της τελετής.

Λόγω κορvνοϊού στο δημοτικό κατάστημα των Καλυθιών, όπου έγινε ο γάμος, παρίστανται το ζευγάρι και οι μάρτυρες-κουμπάροι, ενώ όλη η υπόλοιπη οικογένεια παρακολουθούσε μέσω… viber!

Δεν ήταν φυσικά η μόνη καινοτομία στον γάμο τους. Οι νεόνυμφοι μάλιστα έφτιαξαν και μάσκες που είχαν κεντημένα με κόκκινη κλωστή τα αρχικά των ονομάτων τους «Νίκος και Τσαμπίκα (Μίκα)».

Στην περίπτωση του Νίκου και της Μίκας, δηλαδή, η εφευρετικότητα χτύπησε κόκκινο.

Η νύφη απαστράπτουσα, φορώντας ένα χρυσό πουκάμισο, ιβουάρ φούστα κι αντίστοιχου χρώματος παλτό, στάθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Νίκου, που είναι γιατρός στο Νοσοκομείο Ρόδου. Οι δυο τους διάλεξαν να παντρευτούν στο χωριό Καλυθιές, τον τόπο καταγωγής της βουλευτού και τον γάμο τέλεσε ο φίλος του ζευγαριού και δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης με μάρτυρες δύο ξαδέλφια της Μίκας.

Στο μυστήριο τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό, και γι’ αυτό η αγαπημένη αδελφή της βουλευτού Αντωνία, αλλά και οι γονείς της Μίκας και του Νίκου, έβλεπαν τα πάντα από βιντεοκλήση.

Η βουλευτής με τον γάμο της εξέπληξε τους συναδέλφους της στο Κοινοβούλιο, οι οποίοι δεν γνώριζαν απολύτως τίποτε για το χαρμόσυνο γεγονός. Φυσικά η πρώτη που ευχήθηκε στους νεονύμφους ήταν η κολλητή φίλη της Μίκας Ιατρίδη, η πρώην υπουργός και βουλευτής Ολγα Κεφαλογιάννη.

Να ζήσετε, παιδιά!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This