Κατέρρευσε ο Ανδρέας Λοβέρδος στο δελτίο του Mega απέναντι στην Ράνια Τζίμα

Βλέπει 11 εκατομμύρια Έλληνες ως... ευρώ

Must Read

Τις ολέθριες συνέπειες της μακροχρόνιας απουσίας από την εξουσία έζησαν οι τηλεθεατές του Mega με την Ράνια Τζίμα βλέποντας απόψε τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ως γνήσιο παιδί του εκσυγχρονισμού, της σχολής Σημίτη δηλαδή, δεν μπορεί να ζει τόσα χρόνια εκτός υπουργικών θώκων. Μετά από τέτοια αποχή, αρχίζει και βλέπει τα πάντα σαν ευρώ. Ακόμα και τους ανθρώπους. Φαντάζεται ότι βρίσκεται μπροστά σε εκατομμύρια ευρώ που τον ακούν, θέλουν να τον αγκαλιάσουν, αλλά δεν μπορούν.

Όπως και αυτός από την πλευρά του, βλέπει 11 εκατομμύρια Έλληνες, ως ευρώ! Αυτό  ακριβώς είπε στο δελτίο του Mega. Και μην πηγαίνει ο νους σας στο πονηρό. Εννοούμε ότι βλέπει τους ανθρώπους ως προϋπολογισμό, ως συντάξεις, ως δαπάνες, όπως άλλωστε είχε πει ως υπουργός υγείας, παρατηρώντας με σοφία ότι οι συνταξιούχοι αργούν να πεθάνουν!

Ίσως ήρθε η στιγμή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αξιοποιήσει αυτή την προσωπικότητα που ονομάζεται Ανδρέας Λοβέρδος. Ταιριάζει γάντι στην κυβέρνηση με τη μορφή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης της έχει δώσει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This