Ούτε λέξη για το εμβόλιο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δεν είπε ούτε μια λέξη για τον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει πανευρωπαϊκά στις 26 Δεκεμβρίου, δεν γνωστοποίησε αν και πότε θα το κάνει.

Must Read

Στην τελευταία συνάντηση που είχαν –για το 2020- ο Πρωθυπουργός και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να ανταλλάξουν ευχές, ο κορωνοϊός βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης και συγκεκριμένα ο εμβολιασμός.

Όμως προς έκπληξη αρκετών όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα εμβολιαστεί στις 27 Δεκεμβρίου η Κατερίνα Σακελλαροπούλου τήρησε σιγήν ιχθύος. Δεν είπε ούτε μια λέξη για τον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει πανευρωπαϊκά στις 26 Δεκεμβρίου, δεν γνωστοποίησε αν και πότε θα το κάνει.

Προ ημερών η Κυβέρνηση είχε σπεύσει να δηλώσει ότι τόσο ο Πρωθυπουργός όσο και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο για να στείλουν ένα μήνυμα στα εκατομμύρια των Ελλήνων που είτε αρνούνται να εμβολιαστούν είτε εκφράζουν έντονες επιφυλάξεις.

Αντιθέτως η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε αρκετά για τον νέο τετράποδο ένοικο του Προεδρικού Μεγάρου, την πανέμορφη γάτα «Καλυψώ». Όταν έκπληκτος ο κ. Μητσοτάκης είδε να περιφέρεται δίπλα τους το συμπαθές τετράποδο, ρώτησε ευγενικά πως ευρέθη μέσα στην αίθουσα. Η ΠτΔ τον ενημέρωσε ότι υιοθέτησε την «Καλυψώ» κατά την επίσκεψή της στην Κάλυμνο. Ο Πρωθυπουργός, γνωστός για τα φιλοζωϊκά αισθήματα, δεν έχασε την ευκαιρία να την πάρει στην αγκαλιά του και να την χαϊδέψει.

Η μοναδική αναφορά που έκανε πάντως η ΠτΔ στο εμβόλιο, είναι απλώς ότι έρχεται να φωτίσει την άκρη ενός δύσκολου δρόμου, είναι κάτι σπουδαίο για την ανθρωπότητα και εξέφρασε την ευχή να πάει καλά το όλο εγχείρημα. Ούτε μια λέξη για το πότε θα εμβολιαστεί η ίδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This