Σάββατο 24/7/2021

«Αδειάζουν» την κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι: «Ακούσαμε για lockdown από την τηλεόραση»

Τάκης Παναγιωτόπουλος: «Δεν μπορούν να λένε ότι η απόφαση είναι με βάση την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων»

«Δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό» είχε δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την έκρηξη κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Πρόσφατα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι υπήρχαν εισηγήσεις των ειδικών για αυξημένα περιοριστικά μέτρα όμως η κυβέρνηση δεν προέβη σε κάποια ενέργεια προκειμένου να εορταστεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της πόλης.

Μετά τον σάλο και τις ανακυβισθήσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι αναφερόταν τελικά σε άλλους λοιμωξιολόγους και όχι σε αυτούς της Επιτροπής,  ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνώμων, Τάκης Παναγιωτόπουλος , δίνει την δική του απάντηση.

«Το μάθαμε από την τηλεόραση»

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» αποκάλυψε ότι άκουσε την απόφαση για επιβολή lockdown από την… τηλεόραση! Οπως χαρακτηριστικά σχολίασε η κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις και «φορτώνει» τις ευθύνες στην Επιτροπή των ειδικών: «η Πολιτεία έλαβε μια απόφαση, δεν οφείλει να παίρνει την άποψη των εμπειρογνωμόνων σε όλα τα ζητήματα αλλά αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να λέει ότι, η απόφαση είναι με βάση την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων» δήλωσε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας.

Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζει να αποδεικνύει ακράδαντα ότι δεν είναι παρά μόνο ασυννεονησία, «μπαλώματα» και τένις ευθυνών.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ