«Αδειάζουν» την κυβέρνηση οι λοιμωξιολόγοι: «Ακούσαμε για lockdown από την τηλεόραση»

Τάκης Παναγιωτόπουλος: «Δεν μπορούν να λένε ότι η απόφαση είναι με βάση την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων»

Must Read

«Δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μάς το είχε υποδείξει αυτό» είχε δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την έκρηξη κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Πρόσφατα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι υπήρχαν εισηγήσεις των ειδικών για αυξημένα περιοριστικά μέτρα όμως η κυβέρνηση δεν προέβη σε κάποια ενέργεια προκειμένου να εορταστεί η γιορτή του Αγίου Δημητρίου, πολιούχου της πόλης.

Μετά τον σάλο και τις ανακυβισθήσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ότι αναφερόταν τελικά σε άλλους λοιμωξιολόγους και όχι σε αυτούς της Επιτροπής,  ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνώμων, Τάκης Παναγιωτόπουλος , δίνει την δική του απάντηση.

«Το μάθαμε από την τηλεόραση»

Ο κ. Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξή του «Στο Κόκκινο» αποκάλυψε ότι άκουσε την απόφαση για επιβολή lockdown από την… τηλεόραση! Οπως χαρακτηριστικά σχολίασε η κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις και «φορτώνει» τις ευθύνες στην Επιτροπή των ειδικών: «η Πολιτεία έλαβε μια απόφαση, δεν οφείλει να παίρνει την άποψη των εμπειρογνωμόνων σε όλα τα ζητήματα αλλά αυτό που δεν μπορεί να κάνει είναι να λέει ότι, η απόφαση είναι με βάση την επιτροπή των εμπειρογνωμόνων» δήλωσε ο καθηγητής Δημόσιας Υγείας.

Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη συνεχίζει να αποδεικνύει ακράδαντα ότι δεν είναι παρά μόνο ασυννεονησία, «μπαλώματα» και τένις ευθυνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This