24/9/2022

Ανασχηματισμός «τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε», με ομηρίες, συμμαχίες και… μαγαζάκια στο Μαξίμου!

Συντάκτης: Newsroom

Δημοσίευση:

Ισορροπίες τρόμου και (μη) ριζικές αλλαγές διαμορφώνουν το νέο σκηνικό εντός και εκτός της κυβέρνησης

Άχρωμος άγευστος άοσμος και χωρίς πραγματική ουσία, ο πολυδιαφημισμένος ανασχηματισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη «πέρασε και δεν ακούμπησε», αφού αντί να κάνει δομικές αλλαγές, αποπέμποντας τους ουκ ολίγους αποτυχημένους υπουργούς και υφυπουργούς, επέλεξε να παραμείνει όμηρος του Αντώνη Σαμαρά -και όχι μόνο- και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το κυβερνητικό σχήμα, προκαλώντας εύλογα ερωτήματα και απορίες για τις αποφάσεις του.

Πλέον τα μέλη της κυβέρνησης φτάνουν τα 59 (!), εννέα από τα οποία είναι γυναίκες (τρεις περισσότερες από πριν), και συνολικά 16 υπουργοί παρέμειναν στη θέση τους, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η πολιτική που ασκείται σε οικονομία, υγεία, εθνικά θέματα και δημόσια τάξη είναι «πετυχημένη».

Σύμφωνα με την «κυριακάτικη δημοκρατία» ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλησε να διαταράξει τις ενδοκυβερνητικές ισορροπίες, αποφασίζοντας ελάχιστες αποπομπές και πολλές προσθήκες, ενώ επιλέχθηκε να υπάρχουν υφυπουργοί σε όλα τα υπουργεία. Ταυτόχρονα, εισήλθαν 11 «γαλάζιοι» βουλευτές, τη στιγμή που αποχώρησαν πέντε μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και τρεις τεχνοκράτες εξωκοινοβουλευτικοί υφυπουργοί.

Ενισχυμένες περιφέρειες

Στο πλαίσιο αυτό ενδιαφέρον έχει να προσδιορίσουμε, όσο αυτό είναι εφικτό, την ανθρωπογεωγραφία της νέας κυβέρνησης, απ’ όπου προκύπτουν χρήσιμα συμπεράσματα. Οπως για παράδειγμα ότι μπήκαν σε αυτήν πρόσωπα που προέρχονται από κρίσιμες εκλογικές περιφέρειες στις οποίες η κυβερνώσα παράταξη γενικώς μπορεί να τα πάει καλύτερα και ίσως κριθεί σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών.

Τέτοιες περιπτώσεις είναι, λόγου χάρη, του νέου υφυπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Κώτσηρα από την Περιφέρεια Δυτικής Αττικής, του υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργου Στύλιου από την Αρτα, του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού από την Αιτωλοακαρνανία και του υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδου από την Α’ Πειραιώς.

Αμετακίνητος στη θέση του έμεινε ο… αόρατος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος, ενώ από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας παρέμεινε εντός κυβερνητικού σχήματος ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Γιώργος Γεραπετρίτης και εισήλθε ένας ακόμα, ο καθηγητής Χρήστος Ταραντίλης, που ανέλαβε κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Οι τεχνοκράτες

Στο Μέγαρο Μαξίμου «μετακόμισε» από το υπουργείο Εσωτερικών ένας ακόμα έμπιστος του Κ. Μητσοτάκη, ο 42χρονος νέος υφυπουργός Παρά τω Πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας Θοδωρής Λιβάνιος. Πρώην γ.γ. του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη θητεία του Γιώργου Καμίνη, τεχνοκρατικά χαρακτηριστικά κυριαρχούν στο προφίλ του 42χρονου υφυπουργού Θ. Λιβάνιου, ενός ανθρώπου χαμηλών τόνων. Το 2010 διατέλεσε ειδικός σύμβουλος στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου εργάστηκε στη σύνταξη και την προετοιμασία για την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και του νόμου για τις εκλογικές δαπάνες στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Από το 2011 ανέλαβε καθήκοντα γενικού γραμματέα του Δήμου Αθηναίων στην πρώτη θητεία του Γ. Καμίνη, από την εκλογή του κ. Μητσοτάκη στην προεδρία του κόμματος ήταν διευθυντής Πληροφορικής σε αυτό και επικεφαλής της ψηφιακής καμπάνιας της Ν.Δ. για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές. Στη συνέχεια, και μέχρι τώρα, ήταν υφυπουργός Εσωτερικών και πλέον συνεχίζει αναβαθμισμένος στον στενό πυρήνα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Η Αφροδίτη Λατινοπούλου τολμά και παίρνει θέση για τις ιταλικές εκλογές

Και δεν είναι ο μόνος τεχνοκράτης στην κυβέρνηση, αφού σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται, επίσης, οι υφυπουργοί Ανάπτυξης, αρμόδιος για τις Δημόσιες Επενδύσεις και το Εταιρικό Σύμφωνο για το πλαίσιο ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, Εξωτερικών, αρμόδιος για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, και Οικονομικών, αρμόδιος για το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα Γεώργιος Ζαββός. Ο τελευταίος την περίοδο 1990-1994 εξελέγη ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και έχει διατελέσει στέλεχος της Κομισιόν, ενώ υπήρξε και συνεργάτης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Οι μητσοτακικοί

Η πλειονότητα των υπουργών, αναπληρωτών και υφυπουργών που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία ανήκει, ως αναμενόταν, στην ομάδα των μητσοτακικών. Σε αυτούς συγκαταλέγονται ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, πρώην διευθυντής του κόμματος Νίκος Παπαθανάσης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, πρόεδρος της Δράσης και φανατικός υπέρμαχος των Μνημονίων Θόδωρος Σκυλακάκης, καθώς και οι δύο υφυπουργοί Εργασίας, η Δόμνα Μιχαηλίδου και η νεοεισερχόμενη Μαρία Συρεγγέλα.

Κατά το παρελθόν, μάλιστα, η τελευταία είχε ισχυρούς δεσμούς και με το περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως άλλωστε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά και ο Γιάννης Οικονόμου, νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο πρωθυπουργικό περιβάλλον εντάσσονται, επίσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και διευθυντής του γραφείου του κ. Μητσοτάκη, ο Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, δικηγόρος Γιώργος Κώτσηρας (που διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον επίσης νομικό, υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη) και η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, η οποία συνδέεται στενά και με τον νέο υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη. Αυτός ανέκαθεν, άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο, συμπορεύεται με τον πρωθυπουργό, της απολύτου εμπιστοσύνης του οποίου είναι και ο αναβαθμισμένος αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο υφυπουργός Παιδείας Αγγελος Συρίγος και, φυσικά, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Αντί να «τρίξει τα δόντια» στον Ερντογάν, ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι... οι Τούρκοι είναι φίλοι μας!

Οι αυτονομημένοι

Τον δικό τους διακριτό δρόμο έχουν επιλέξει εξάλλου και ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, με το μυαλό του και στην επόμενη μέρα, ο υπουργός Ναυτιλίας και πρώην αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στη δύσκολη περίοδο πριν από την εκλογή του κ. Μητσοτάκη, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, και ο υπουργός Οικονομίας Χρήστος Σταϊκούρας, με καραμανλικές ρίζες, ωστόσο αξιοποιημένος από όλους τους «γαλάζιους» πρωθυπουργούς στις κυβερνήσεις τους.

Οι καραμανλικοί

Οσον αφορά στη λίστα με τους υπουργούς που θεωρούνται πιο κοντά στον Κώστα Καραμανλή κατατάσσονται ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας, ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, με μακρόχρονη τη διαφωνία της οικογένειάς του με την οικογένεια Μητσοτάκη. Στην ίδια κατηγορία, επίσης, περιλαμβάνονται ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος και φυσικά ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής.

Στις θέσεις τους, τέλος, εντός του κυβερνητικού σχήματος παρέμειναν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική Λευτέρης Οικονόμου, πρώην αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και υπουργός επί της υπηρεσιακής κυβέρνησης Πικραμμένου, καθώς και ο υφυπουργός Αμυνας, στρατηγός εν αποστρατεία Αλκιβιάδης Στεφανής.

Πανίσχυροι οι σαμαρικοί

Πολύ ισχυρή ομάδα μέσα στην κυβέρνηση εξακολουθούν να αποτελούν και τα στελέχη με ιδιαίτερες αναφορές στον Αντώνη Σαμαρά. Ανάμεσά τους, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης και η υφυπουργός του Σοφία Βούλτεψη, ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υφυπουργός του Νίκος Ταγαράς, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος.

Πολιτικά προσκείμενοι στον πρώην πρωθυπουργό θεωρούνται, επίσης, η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη, οι υφυπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς και Γιώργος Στύλιος (που διατηρεί καλές σχέσεις και με το καραμανλικό περιβάλλον), η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Φωτεινή Αραμπατζή.

Καλές σχέσεις με τον κ. Σαμαρά, αλλά ακολουθώντας τη δική τους, αυτόνομη πορεία, έχουν οι υπουργοί Υγείας Βασίλης Κικίλιας, Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης και Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.

Αμετακίνητα τα ορφανά του Σημίτη αναβαθμισμένοι οι ποταμίσιοι

Αμετακίνητοι στις θέσεις τους στο κυβερνητικό σχήμα παρέμειναν και μετά τον ανασχηματισμό οι υπουργοί που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το Ποτάμι, στους οποίους, μάλιστα, προστέθηκαν ακόμα δύο, οι Γιώργος Αμυράς και Νικόλας Γιατρομανωλάκης.

Δημοφιλείς ειδήσεις  Άρχισαν οι προσεγγίσεις; Δίπλα δίπλα στα γεύματα εργασίας Δένδιας και Τσαβούσογλου!

Καταρχάς στην κεφαλή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη παρέμεινε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Το πρόσωπο που έχει ταυτιστεί όσο λίγα με τη μακρά διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ από την εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου, του Κώστα Σημίτη στη συνέχεια και ως υπουργός Μεταφορών στη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου. Το πιο πρόσφατο κτύπημά του που προκάλεσε σάλο είναι η δήλωσή του ότι συνιστά «εθνικισμό» η επέκταση των 12 μιλίων.

Υφυπουργός Εργασίας παρέμεινε ο Πάνος Τσακλόγλου, ο επονομαζόμενος και «Ηρώδης της Ελλάδας», επειδή το 2012 ως σύμβουλος του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα είχε εισηγηθεί την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά. Εχει διατελέσει σύμβουλος δύο πρωθυπουργών, του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου.

Παρά το «τσιμέντωμα» της Ακρόπολης, τις πλημμύρες και τις πυρκαγιές σε κεντρικά αρχαιολογικά μνημεία της χώρας, αλλά και τις σε βάρος της αντιδράσεις από τους καλλιτέχνες, η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη διατηρήθηκε στη θέση της υπουργού Πολιτισμού. Πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου από το 1999 έως το 2004 και από το 2009 έως το 2015, ήταν μέλος του τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνη της ομάδας Πολιτισμού του ΙΣΤΑΜΕ.

Στη θέση του, ως αναμενόταν, έμεινε και ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης, πρώην μέλος στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Εντός του Μεγάρου Μαξίμου, και παρά τα σύννεφα στις σχέσεις του με τον ανιψιό του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, ο Ακης Σκέρτσος διατηρήθηκε στη θέση του υφυπουργού Παρά τω Πρωθυπουργώ. Ταυτισμένος με τον ΣΕΒ, στον οποίο ήταν γενικός διευθυντής, έχει συμπορευτεί με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Παναγιώτη Πικραμμένο και τον Γιάννη Στουρνάρα, ενώ έχει θητεύσει και στο ΠΑΣΟΚ Αμαρουσίου.

Ισχυρή είναι επίσης η παρουσία στην κυβέρνηση και πρώην βουλευτών και στελεχών του Ποταμιού.

Ο «γυρολόγος» Θεοχάρης

Παρά τις περί αντιθέτου εκτιμήσεις και το μπάχαλο που παρατηρήθηκε στον τουρισμό εν μέσω της πανδημίας, ο Χάρης Θεοχάρης παρέμεινε στη θέση του υπουργού.

Είναι ο «γυρολόγος» τεχνοκράτης που το 2009, επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου, ανέλαβε σύμβουλος του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων Διομήδη Σπινέλλη, το 2011 πήρε προαγωγή σε γραμματέα Δημοσίων Εσόδων (λαμβάνοντας τα εύσημα από τον αλησμόνητο Πολ Τόμσεν του ΔΝΤ), το 2015 εξελέγη βουλευτής με το Ποτάμι, στη συνέχεια ίδρυσε δικό του κόμμα (τη Δημοκρατική Ευθύνη), το 2017 συμμετείχε στη συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τελικά κατέληξε στη Νέα Δημοκρατία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου τολμά και παίρνει θέση για τις ιταλικές εκλογές

Στο πλευρό της Τζόρτζια Μελόνι και του δεξιού συνασπισμού τάχθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με...

Διεθνώς ρεζίλι για άλλη μια φορά ο Μητσοτάκης: Του πρότειναν να γίνει πρόεδρος των…...

Στην αρχή, η δημοφιλέστερη σατιρική εκπομπή των ΗΠΑ, παρουσίασε τον Έλληνα πρωθυπουργό ως Μίστερ...

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «Η σημασία των Ιταλικών εκλογών για την Ευρώπη»

Η σημασία των ιταλικών εκλογών είναι καθοριστική για ολόκληρη την ΕΕ. Όχι μόνο διότι...

Αντί να «τρίξει τα δόντια» στον Ερντογάν, ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι… οι Τούρκοι είναι...

Έπλεξε το εγκώμιο της Τουρκίας για τη «συμβολή» της στη συμφωνία ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία για τα σιτηρά

Άρχισαν οι προσεγγίσεις; Δίπλα δίπλα στα γεύματα εργασίας Δένδιας και Τσαβούσογλου!

Λίγες ώρες πριν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέβει στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης...

Παρακολουθήστε την ομιλία του πρωθυπουργού στον ΟΗΕ

Η «εργαλειοποίηση» των μεταναστών από την Τουρκία αναμένεται να είναι ένα από τα βασικότερα...

Εξηγήσεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών έρχεται να ζητήσει από τον Μητσοτάκη η Επίτροπος...

H Γιούροβα έχει χαρακτηρίσει τη χώρα μας «προβληματική» και εκφράζει ανησυχίες για την κατάρρευση της Ελευθερίας του Τύπου

Η Ελλάδα μπορεί να γίνει η Σαουδική Αραβία της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τον Άδωνι!

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για επενδύσεις ΑΠΕ στην Ελλάδα, όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης...

Στο Παίδων ο Τσίπρας – Τι του είπε πατέρας που έχασε το παιδάκι του

Στο ΠΑΙΔΩΝ  βρέθηκε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας μετά την αποκάλυψη ότι το μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο...

Ελληνόφωνες ή ελληνικές πολιτικές;

Γράφει ο Θέμης ΤζήμαςΔρ. Διεθνούς ΔικαίουΟ πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του...

Άναυδο το πανελλήνιο από τις χορευτικές φιγούρες του Χάρη Θεοχάρη

Οι τελευταίες ημέρες της Πομπηίας!Σάλος έχει ξεσπάσει από την δημοσίευση βίντεο όπου δείχνει τον...

Νέος Πάγκαλος ο Μπάμπης Παπαδημητρίου: «Ήμασταν σπάταλοι»

Το ιστορικό «μαζί τα φάγαμε» που ακούστηκε από το στόμα του Θεόδωρου Πάγκαλου μας...

Ωμή πρόκληση! Παρέλαση 20 Τούρκων βουλευτών στην Ξάνθη

«Πάρτι» κάνουν οι Τούρκοι στη Θράκη και ειδικότερα στην Ξάνθη, αλλά η Κυβέρνηση βρίσκεται...

Εξεταστική: Τελειώνει η φαρσοκωμωδία

Θα καταρρίψει κάθε ρεκόρ συντομίας, αφού την άλλη εβδομάδα ρίχνει αυλαία με την κατάθεση Ανδρουλάκη

Ο Μπρατάκος επιχειρεί με συνεχή τραπεζώματα σε ταβέρνες να ανυψώσει το ηθικό των βουλευτών...

Με τραπεζώματα σε διάφορες ταβέρνες επιχειρεί ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Γιάννης Μπρατάκος να......

Σχολιαστε το αρθρο

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος έλιωσε το κεφάλι του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου; Το μοιραίο λάθος ενός μάρτυρα που οδηγεί στην εξιχνίαση

Στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του 68χρονου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου,...

Νομιμοποιούνται 1.200.000 οικόπεδα με δασωμένους αγρούς

Ποιοι μπορούν να τεκμηριώσουν εμπράγματο δικαίωμα και σε ποιες περιπτώσεις το Δημόσιο δεν πρόκειται να προβάλει καμία διεκδίκηση

Ανατροπή στο φονικό στην Καβάλα! Ο δράστης υποψιαζόταν ότι το θύμα είχε σχέση με τη σύζυγό του

Ο πρώην εργοδότης του λέει ότι παραιτήθηκε και δεν τον απέλυσαν - «Έπαιζε» θέατρο ότι ήταν σοκαρισμένος

Σκανδαλώδη ρουσφέτια με μεταθέσεις στο στράτευμα

Κραυγαλέες περιπτώσεις προσαρμογής (κατά το δοκούν) των προϋποθέσεων για μετακίνηση στο εξωτερικό

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου στην Καβάλα: Ομολόγησε ότι τόν σκότωσε ο «κολλητός» του!

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το θύμα ήταν υπεύθυνο για την απόλυσή του

Σε σοκ η γιαγιά του 25χρονου φονιά στην Καβάλα: «Έχω μεγάλο πόνο»

Τα ντοκουμέντα από τις κάμερες ασφαλείας «έδειξαν» τον δράστη...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ