Η έκθεση εμβολιασμών εκθέτει την κυβέρνηση! Στον πάτο η Ελλάδα

Με ρυθμούς «χελώνας» οι εμβολιασμοί

Must Read

Το επιτελικό χάος στον σχεδιασμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους εμβολιασμούς των Ελλήνων αποτύπωνεται διεθνώς.

Στην έκθεση που δημοσιεύει η urworldindata.org η χώρα μας παρά τις τυμπανοκρουσίες του πρωθυπουργού και του επιτελείου του για δήθεν επιτυχημένη διεξαγωγή της εμβολιαστικής διαδικασίας, βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της λίστας. Οι εμβολιασμοί προχωρούν όπως όλα δείχνουν με ρυθμούς «χελώνας», ενώ η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να προχωρήσει σε προσλήψεις γιατρών για να στηθούν τα εμβολιαστικά κέντρα.

22η η Ελλάδα

Σύμφωνα με την έκθεση, η χώρα μας βρίσκεται στην 22η θέση από τις 27 που αντιπροσωπεύουν το ποσοστό εμβολιασμών στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Την 18η Ιανουαρίου, Ελλάδα είχε ποσοστό εμβολιασμού 0,82% σε σύνολο 100 κατοίκων. Ακολουθούν η Σουηδία, η Γαλλία, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία και η Βουλγαρία. Την πρωτιά στους εμβολιασμούς κατέχει της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατέχει η Δανία με ποσοστό 2,94%. Ακολουθούν η Μάλτα με 2,65%, η Σλοβενία με 2,07% και η Ιταλία με 1,96%.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This