ΑΡΧΙΚΗΠΟΛΙΤΙΚΗΟ Γερμανός ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον Ν. Δένδια για την επίσκεψη στην Άγκυρα - Συγχαρητήρια ΥΠΕΞ σε Μενέντεζ

Ο Γερμανός ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον Ν. Δένδια για την επίσκεψη στην Άγκυρα – Συγχαρητήρια ΥΠΕΞ σε Μενέντεζ

Τι συζήτησαν Δένδιας-Μάας

Ο Νίκος Δένδιας είχε επικοινωνία με τον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών Χάικο Μάας για να ενημερωθεί για την πρόσφατη επίσκεψη του στην Τουρκία και τις επαφές του με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν και τις τελευταίες περιφερειακές εξελίξεις, αλλά και το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ.

Επίσης, το Υπουργείο Εξωτερικών συνεχάρη τον φιλέλληνα Γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ για τον διορισμό του στην προεδρία της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας και τόνισε ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία.

Στην Κέρκυρα την Παρασκευή ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί αύριο, 22 Ιανουαρίου, στην Κέρκυρα προκειμένου να υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Εξωτερικών και του Μουσείου Καποδίστρια – Κέντρου Καποδιστριακών Μελετών.

Στο πλαίσιο της σχετικής εκδήλωσης, ο υπουργός Εξωτερικών θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης