Ο Πολάκης αποχαιρετά τον Σήφη Βαλυράκη, υποστηρίζοντας πως το ψαροντούφεκο είναι «επικίνδυνο σπορ»

Στο παρελθόν κι ο ίδιος είχε κινδυνέψει να χάσει τη ζωή του, βρισκόμενος, ως ψαροντουφεκάς, σε μια παρόμοια κατάσταση

Must Read

Ο ψαροντουφεκάς, συμπατριώτης και κουμπάρος με τον Σήφη Βαλυράκη, Παύλος Πολάκης, πιστεύει και το λέει δημοσίως ότι μπορεί όντως η πρόκληση του ψαρά που βρέθηκε πλησίον του πρώην υπουργού να ευθύνεται για το δυστύχημα.

«Δυστυχώς, μπορεί να έγινε έτσι όπως βγαίνει τώρα στην επιφάνεια, με τον τσακωμό με κάποιον επαγγελματία ψαρά που, κάνοντας κύκλους γύρω του για να τον αποτρέψει από το ψαροντούφεκο, δημιούργησε κυματισμό, με αποτέλεσμα να πέσει από το φουσκωτό του και τελικά να τον χτύπησε η βάρκα του ψαρά, ο οποίος πιθανότατα δεν τον είδε όταν συνέβη η πρόσκρουση, αλλά σίγουρα το κατάλαβε μετά και έφυγε ελπίζοντας πως δεν θα ανακαλυφθεί…», λέει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, περιγράφοντας μάλιστα μια αντίστοιχη εμπειρία που είχε ο ίδιος με το δικό του φουσκωτό, το 1997 στην Αγία Ρουμέλη.

παυλος πολακης

«Ήμουν σε ένα βάθος έξι μέτρων, ανέβαινα αργά στην επιφάνεια κρατώντας τα ψαροντούφεκα που ψάρευα […] και βλέπω σε λιγότερο από ένα μέτρο από το κεφάλι μου μια καρίνα πλαστικής βάρκας να έρχεται κατευθείαν απάνω μου […] ένιωσα ένα καλό χτύπημα στα πλευρά και στη μέση, που μου έκοψε την ανάσα, αλλά δεν έχασα τις αισθήσεις μου, ούτε βούλιαξα […] με βοήθησε βέβαια ο ψαράς και ανέβηκα στη βάρκα του, όπου συνήλθα λίγο. Πολλές φορές έχω αναλογιστεί πως εκείνη τη μέρα, για ένα δύο δέκατα του δευτερολέπτου, θα είχα πεθάνει ή θα είχα βαριά αναπηρία. Από τότε, βέβαια, ούτε για αχινούς δεν πάω χωρίς σημαδούρα και προσπαθώ πάντα να έχω παρέα στο σκάφος… Είναι επικίνδυνο σπορ το ψαροντούφεκο… Μακάρι στα 78 μου να μπορώ να πηγαίνω για ψάρεμα, όπως πήγαινε ο Σήφης, που ήταν άντρας από τους λίγους που έβγαλε ο τόπος μας», έγραψε ο Παύλος Πολάκης, προσπαθώντας να εξηγήσει το μοιραίο για τον φίλο του συμβάν.

  • Δείτε την ανάρτηση του πρώην υπουργού:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This