Τρίτη 11/5/2021

Στο Πειθαρχικό ΟΝΝΕΔίτης που επέκρινε την «αφωνία» Μητσοτάκη για τα Ίμια

Πολλοί από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. βλέπουν να συνεχίζεται η... ποταμοποίηση του κόμματος

«Έτσουξε» τους κλακαδόρους του κομματικού σωλήνα η ανάρτηση ενός στελέχους της ΟΝΝΕΔ, μέσω της οποίας τόλμησε να ασκήσει κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την «αμνησία» που τον έπιασε όσον αφορά την επέτειο των Ιμίων, και τον στέλνουν στο Πειθαρχικό, με πιθανή τη διαγραφή του.

Ίσως γιατί φοβούνται ότι οι δικές του ξεκάθαρες πολιτικές απόψεις απειλούν και τη δική τους καριέρα, για την οποία είναι απαραίτητη η «εύνοια» του Μεγάρου Μαξίμου.

Η «πέτρα του σκανδάλου» αυτή τη φορά ήταν ο Δήμος Κυριλίδης, υπεύθυνος Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασμού στην Τοπική Οργάνωση της Πέλλας, ο οποίος δεν μάσησε τα λόγια του κριτικάροντας τη σιωπή του Πρωθυπουργού ανήμερα της επετείου των Ιμίων.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Τρία παλικάρια νεκρά. Τρεις λεβέντες του Ελληνικού Στρατού θυσιάστηκαν για την πατρίδα. Όλοι θυμηθήκαμε, όλοι θρηνήσαμε, όλοι πονέσαμε. Ήρωες, είπαμε, αθάνατοι, είπαμε. Όλοι εκτός από τον “δεξιό” πρωθυπουργό της χώρας μας, ο οποίος δεν είχε ούτε την ενσυναίσθηση για μια σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έστω και για τους τύπους».

Πάντως, το σημείο στο οποίο το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ σημείωνε: «Μην έχετε παράπονο, πατριώτες, που ξεχνάμε τους ήρωες των Ιμίων. Τιμούμε κάθε χρόνο ανελλιπώς τον Σβορώνο, την Ηλένια, τον λύκο, την Κοκκινοσκουφίτσα, τον Παπουτσωμένο Γάτο, τη Χιονάτη και τους Εφτά Νάνους» είναι σίγουρο ότι εκφράζει πολλούς από τους ψηφοφόρους της Ν.Δ., που βλέπουν να συνεχίζεται η… ποταμοποίηση του κόμματος.

Τώρα, εάν ήταν το «δεξιός» σε εισαγωγικά που ενόχλησε, εάν ήταν η αντιπαραβολή της στάσης του Κυριάκου Μητσοτάκη την επέτειο των Ιμίων με τη στάση του την ημέρα του Πολυτεχνείου, όταν κατέθεσε στεφάνι «στην κεφάλα της Ηλένιας», ή η «μπηχτή» του για την άδεια που δόθηκε εν μέσω καραντίνας να πραγματοποιηθούν οι πορείες και οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχενείο δεν το γνωρίζουμε.

Θα πρέπει εδώ να θυμηθεί κανείς και τη διαγραφή έτερου στελέχους της ΟΝΝΕΔ, της τότε προέδρου της Τοπικής της Πεντέλης Φαίης Νικητοπούλου, όταν είχε τολμήσει να εκφέρει άποψη για το Μεταναστευτικό, που εξέφραζε την πλειονότητα των ψηφοφόρων της Ν.Δ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ