ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ κατά Μητσοτάκη για το κορωνο-πάρτι της Ικαρίας: «Επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας» (video)

«Παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή»

Must Read

«Η κακογουστιά αγγίζει τα όρια της επικινδυνότητας όταν έρχεται μια πολυμελής κουστωδία από την Αθήνα, μια κόκκινη από κορωνοϊό περιοχή, σε ένα παρθένο από κορωνοϊό νησί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ικαρίας. «Επικίνδυνο και ανεύθυνο αλαζόνα» χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος. Επίθεση και κατά της ΕΡΤ. Το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ και του ΜέΡΑ25.

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε «ένα νησί ελεύθερο από κορωνοϊό, για να επιθεωρήσει τα εμβολιαστικά κέντρα στο νοσοκομείο του Αγίου Κηρύκου και στο κέντρο Υγείας Ευδήλου», προσθέτοντας ότι χαιρετίζει «τις συλλογικότητες που αποδοκίμασαν αυτή την κακόγουστη παράσταση που σκοπό είχε να εξασφαλιστούν μερικά λεπτά θετικής δημοσιότητας για τον κύριο Μητσοτάκη».

Διαβάστε ακόμα: Ξέσπασμα οργής κατά του πρωθυπουργού στην Ικαρία (video)

Σχολιάζει, δε, πως «τραγικός επίλογος της επίσκεψης» ήταν «ο συνωστισμός δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Ευδήλου, για το αποχαιρετιστήριο πάρτι, κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή».

«Ευχόμαστε», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ικαρίας, «αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών» και προσθέτει ότι «τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα».

Σημειώνουν στην ανακοίνωση πως αυτό που χρειάζεται το νησί στη δύσκολη αυτή περίοδο «είναι ο στοχευμένος επιδημιολογικός έλεγχος στις εισόδους του νησιού, τα δύο λιμάνια και το αεροδρόμιο και ενδεχομένως, χαλάρωση των ανώφελων και καταστροφικών οριζόντιων μέτρων». Σημειώνει ότι «πολύ περισσότερο δεν χρειάζονται “καταδρομικές αποβάσεις” και επιδείξεις καταστρατήγησης των μέτρων προστασίας, που προκαλούν τους πολίτες οι οποίοι υπομένουν την βάσανο της καραντίνας με εξαιρετικά βαρύ τίμημα».

Ν. Ηλιόπουλος: «Ο Πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας»

«Επικίνδυνο και ανεύθυνο αλαζόνα» χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, με δήλωση που εξέδωσε για την «προκλητική παραβίαση των υγειονομικών μέτρων από τον πρωθυπουργό» κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία.

Ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα κουνάει το δάκτυλο στους πολίτες για την ατομική ευθύνη χωρίς να αναλαμβάνει καμία ευθύνη ο ίδιος, σήμερα ξεπέρασε κάθε όριο. Η προκλητική παραβίαση κάθε υγειονομικού μέτρου στο κορωνο-πάρτι της Ικαρίας προκαλεί οργή».

«Τη μέρα που η κοινωνία στενάζει από τον κυβερνητικό ανορθολογισμό του άνοιξε-κλείσε και της απαγόρευσης στις 6 μμ ο πρωθυπουργός έδειξε ποιος πραγματικά είναι: ένας επικίνδυνος και ανεύθυνος αλαζόνας», δηλώνει.

«Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη»

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την παρουσίαση από την ΕΡΤ της παραβίασης των υγειονομικών μέτρων από τον Πρωθυπουργό:

Η ΕΡΤ μόλις τώρα έκανε το πρωτοφανές: Διάβασε στο δελτίο ειδήσεων την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το κορωνοπάρτι του κ. Μητσοτάκη με 50 άτομα στην Ικαρία, χωρίς να παίξει ούτε μισό πλάνο από το βίντεο και τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο . Αν νομίζουν πως θα γλιτώσουν έτσι τον κ. Μητσοτάκη από τη χλεύη των πολιτών που υπομένουν τα περιοριστικά μέτρα είναι γελασμένοι. Ο κ. Ζούλας οφείλει να καταλάβει πως πλέον δεν είναι διευθυντής του Γραφείου Τύπου του κ. Μητσοτάκη αλλά πρόεδρος της Δημόσιας τηλεόρασης. 

ΚΙΝΑΛ: «Πρωθυπουργός και Νέα Δημοκρατία είναι υπεράνω του νόμου»

Την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ικαρία κατέκρινε με αιχμηρή ανάρτησή του το Κίνημα Αλλαγής.

«Πρωθυπουργός και Νέα Δημοκρατία είναι υπεράνω του νόμου. Συνωστισμός και φαγοπότια επιτρέπονται μόνο για αυτούς».

Κριθαρίδης: «Καμία απολύτως ντροπή από τον κ. Μητσοτάκη»

Στο θέμα σχετικά με το γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία αναφέρεται σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

Τονίζει ότι «ο πρωθυπουργός που τόσο καιρό κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες τη στιγμή που η κυβέρνησή του δεν έχει κάνει τίποτα ουσιαστικό για να περιορίσει την πανδημία και τις συνέπειες της, συνωστίστηκε σε “ικαριώτικο γλέντι” στο μπαλκόνι του σπιτιού τοπικού βουλευτή του».

Κι όλα αυτά, προσθέτει, «την ίδια μέρα που ξεκίνησαν να ισχύουν και τα νέα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες, οι οποίοι «μένουνε σπίτι» από τις 6. Καμία απολύτως ντροπή από τον κ. Μητσοτάκη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This