«Μετωπική» Τσίπρα με Μενδώνη και Μητσοτάκη για τις καταγγελίες που «φωτογραφίζουν» τον Δ. Λιγνάδη

Αίσθηση προκάλεσε και η υπαινικτική ανάρτηση του Πάνου Καμμένου στο Twitter κατά του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Must Read

Στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταφέρθηκε το κλίμα όξυνσης και πόλωσης που καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες στον χώρο του θεάματος, τροφοδοτούμενο από τις ολοένα αυξανόμενες καταγγελίες παρενόχλησης και βίας.

Το «φιτίλι» άναψε ο Αλέξης Τσίπρας, επιρρίπτοντας βαριές ευθύνες στην υπουργό Πολιτισμού για την υπόθεση Λιγνάδη, ενώ εγκάλεσε προσωπικά και τον πρωθυπουργό για τη στάση του. «Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει και να πάρει θέση, αλλά και να δώσει εξηγήσεις. Για ποιον λόγο η κυρία Μενδώνη, ενώ γνώριζε, επί δύο εβδομάδες παρείχε πλήρη κάλυψη;» έγραψε στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας, στον ίδιο σκληρό τόνο, πως, εάν ο λόγος δεν είναι οι εντολές του, τότε οφείλει να ζητήσει αμέσως την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού. «Αν, όμως, ο λόγος είναι ότι ο ίδιος έσπευσε να δώσει λίγο από την κάλυψη της δικής του εξουσίας σε κάποιον που καταγγέλλεται για τόσο απεχθή εγκλήματα, να ξέρει ότι διέπραξε ασυγχώρητο ατόπημα», έγραψε χαρακτηριστικά, επιτιθέμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Χυδαίο και υποκριτικό

Στην ανάρτηση-καταγγελία του Αλέξη Τσίπρα απάντησε άμεσα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, περνώντας στην αντεπίθεση, καθώς μίλησε για ανάρτηση-ντροπή. «Όσο επιμένει να μιλά ο κ. Τσίπρας με αυτόν τον τρόπο τόσο εκτίθεται. Είναι πραγματικά χυδαίο και συνάμα υποκριτικό να προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να εκμεταλλευτεί πολιτικά τον πόνο κακοποιημένων ανθρώπων», ανέφερε. Σημείωσε δε πως ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα στα θύματα κακοποίησης, τα ενθάρρυνε να μιλήσουν και να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, θυμίζοντας μάλιστα την παλαιότερη υπόθεση με τον πρεσβευτή της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, καθώς τότε η Κουμουνδούρου είχε κατηγορηθεί για προσπάθεια συγκάλυψης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, πάντως, ανταπάντησε, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να σχολιάζει πως «χυδαίο είναι να παραμένει στη θέση της η κυρία Μενδώνη». Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε το ξέσπασμα του Πάνου Καμμένου κατά του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. «Ήρθε η ώρα να πληρώσει και αυτός. Τίποτα δεν μένει ατιμώρητο», έγραψε ο πρώην υπουργός Υπουργός Άμυνας στο Τwitter, αφήνοντας άπαντες με την απορία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This