Σάββατο 8/5/2021

«Μήδεια» ο Στέφανος Μάνος επιτίθεται τουρτουρίζοντας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Κατέρρευσε ο πρώην υπουργός από τις κακουχίες

Με μία ανάρτηση κόλαφο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ένας ιστορικός υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη και του φιλελευθερισμού, επιτίθεται κατά της κυβέρνησης. Κάνοντας μάλιστα σύγκριση με τις κυβερνήσεις των προηγούμενων δεκαετιών.

Ποια η αιτία της έκρηξης του πρώην υπουργού της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μετέπειτα υποστηρικτή του Κώστα Σημίτη; Ποια η αιτία της έκρηξης του πρώην υπουργού της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και μετέπειτα υποστηρικτή του Κώστα Σημίτη; Το περιγράφει ο ίδιος λέγοντας: «Από όταν ήμουν παιδί κατοικώ στην Εκάλη. Παλιά είχαμε συχνά χιόνια το χειμώνα. Τα τελευταία χρόνια, όχι. Φέτος ήταν η εξαίρεση. Γενική διάλυση! Είμαι ήδη 36 ώρες χωρίς ηλεκτρικό άρα χωρίς θέρμανση και 12 ώρες χωρίς ύδρευση. Πληροφόρηση μηδέν. Έτσι φαντάζονται την κανονικότητα»;

Στέφανος Μάνος Twitter
Το μήνυμα του Στέφανου Μανού για την κυβέρνηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter

Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι ελπίδες του Στέφανου Μανού μετά την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη θα θάβονταν στο χιόνι, στο κρύο και το σκοτάδι. Σαν την Μήδεια που «έφαγε» τα παιδιά της.

Στέφανος Μάνος ευτυχισμένες στιγμές
Οι παλαιότερες θερμές δηλώσεις του Στέφανου Μανου για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ