Τετάρτη 28/7/2021

Κεραμέως, η γενναιόδωρη: Ας μην ανησυχούν οι μαθητές για τις τηλεαπουσίες λόγω διακοπών ρεύματος

Η υπουργός Παιδείας εμφανίστηκε καθησυχαστική στα social media

Η επέλαση της κακοκαιρίας «Μήδεια» έχει προκαλέσει πληθώρα προβλημάτων, ανάμεσά τους και αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος. Για τον λόγο αυτό, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, έκανε μια σημαντική διευκρίνιση το πρωί της Τρίτης, σημειώνοντας ότι οι απουσίες που θα κάνουν οι μαθητές σε περίπτωση διακοπής ρεύματος στα εξ αποστάσεως μαθήματα των σχολείων δεν θα προσμετρηθούν στις συνολικές απουσίες.

Η υπουργός Παιδείας, μέσω του λογαριασμού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως οι μαθητές που δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους, λόγω της πρωτοφανούς κακοκαιρίας, δεν πρέπει να ανησυχούν για τις απουσίες, σε περίπτωση που δεν μπορούν να συνδεθούν στα διαδικτυακά μαθήματα που πραγματοποιούνται. «Υπενθυμίζεται από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ότι σε περίπτωση διακοπής ηλεκτροδότησης δεν προσμετρώνται απουσίες στην τηλεκπαίδευση», έγραψε η Νίκη Κεραμέως.

Nα ακολουθήσουν οδηγίες

Μάλιστα, η υπουργός Παιδείας έκανε αναφορά και στους φοιτητές και στις φοιτήτριες, αναφέροντας πως, λόγω των προγραμματισμένων εξετάσεων των ΑΕΙ, όσοι δίνουν μάθημα και έχουν διακοπή ρεύματος στο σπίτι τους καλούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες της σχολής στην οποία ανήκουν. «Αντιστοίχως, στο πλαίσιο προγραμματισμένων εξετάσεων εξ αποστάσεως χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ, οι φοιτητές καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες των πανεπιστημίων, των σχολών και των τμημάτων τους», κατέληξε.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ