Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Μιλάει και ο Σκέρτσος για τα θύματα! Ο υπουργός που είχε «εγκαλέσει» την άξια εισαγγελέα στην δίκη Τοπαλούδη!

Θράσος απύθμενο από το μέγαρο Μαξίμου!

Η κυβέρνηση εντέλει μπορεί να παρουσιάζει ελλείμματα σε όλο το εύρος της λειτουργίας της, από την εθνική οικονομία έως τα θέματα δημοκρατικής διακυβέρνησης, παρουσιάζει όμως πλεόνασμα σε έναν τομέα. Αυτόν του θράσος.

Πραγματικά το θράσος της κυβέρνησης περισσεύει. Ειδικά κάποιον υπουργών άγνωστου παραταξιακής ταυτότητας, που ουδείς γνωρίζει με ποια κριτήρια επιλέχθηκαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και προκαλούν το Δημόσιο αίσθημα με τις ελάχιστες παρεμβάσεις τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο κύριος Άκης Σκέρτσος. Ο άνθρωπος που ουδείς έχει καταλάβει τι ακριβώς κάνει στην κυβέρνηση. Ποια είναι τα ακριβή καθήκοντά του. Ο άνθρωπος που η μόνη φορά κατά την οποία έγινε αισθητή η παρουσία του, ήταν η αποκρουστική παρέμβαση με στόχο την εισαγγελέα της δίκης Τοπαλούδη, όταν βγήκε για να την εγκαλέσει για την πύρινη εισήγηση της κατά των δύο καθαρμάτων που βίασαν, βασάνισαν και δολοφόνησαν την ατυχή Ελένη.

Έπειτα από αυτή την απαίσια και αντιθεσμική ενέργεια, ο εν λόγω υπουργός θα έπρεπε να είναι ο τελευταίος που θα είχε το θράσος να μιλήσει για τα θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Και όμως για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε ότι το βαρέλι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν έχει πάτο!

Αντί λοιπόν να σιωπήσει ο κύριος Σκέρτσος, βγήκε και έκανε δήλωση «υπέρ των θυμάτων».
Αιδώς!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ