Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Αυτή και αν είναι είδηση: Μέχρι και ο Μπάμπης ζητάει την παραίτηση Μενδώνη!

Προσχώρησε στους «γαλάζιους» βουλευτές που ζητάνε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού

Μέχρι και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου προσχώρησε στους «γαλάζιους» βουλευτές που ζητάνε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Και διαφώνησε δημόσια, μιλώντας σε εκπομπή του Real FM, αναφέροντας:

«Οι πολιτικές ευθύνες που εκφράστηκαν είναι σαφείς, για τις δηλώσεις που είπατε, διότι μπλέξαμε δυστυχώς ανάμεσα στη δουλειά, που είναι η δουλειά της κυβέρνησης, της εκτελεστικής εξουσίας και των προσωπικών εκτιμήσεων ή συναισθημάτων. Αλλά θα μου επιτρέψετε να την συγχωρέσω την κ. Μενδώνη, η οποία είναι μια υπάλληλος καριέρας, μια πολύτιμη αρχαιολόγος και δεν θα περίμενα από αυτήν να έχει την στόφα, που και εγώ ανακαλύπτω. Πρέπει να σας πω ότι άλλο η δημοσιογραφία, άλλο η αρχαιολογία και άλλο να είσαι μέσα στη Βουλή.
Αν και δεν ανήκει στον δικό μου πολιτικό χώρο, αλλά νομίζω ότι η πράξη ενός εκ των υπουργών Πολιτισμού, που έχουν περάσει αξιολογότατοι άνθρωποι είτε ήταν πολιτικοί είτε δεν ήταν, αλλά ενός εκ των υπουργών Πολιτισμού ο οποίος παραιτήθηκε όταν υπήρξε κλοπή στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, νομίζω είναι αυτή που πρέπει να προσδιορίζει τη συμπεριφορά των υπουργών γενικότερα»,
τόνισε.

Κληθείς να διευκρινίσει εάν θα έπρεπε να υποβάλει την παραίτησή της η Μενδώνη, απάντησε «ναι, επειδή εξαπατήθηκε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ