Με παγωμένο βλέμμα επιχειρούσαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα

Όταν η ντροπή γίνεται δουλειά

Must Read

Τις πιο δύσκολες στιγμές της πολιτικής ζωής τους πρέπει να ζουν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης. Τόσο ο καθηγητής Χρήστος Ταραντίλης, όσο και η έγκριτη δημοσιογράφος, Αριστοτελία Πελώνη.

Δύο εξαιρετικά σοβαρά πρόσωπα, δύο πραγματικές προσωπικότητες στον χώρο τους, υποχρεώνονται να δικαιολογήσουν μία φρικτή υπόθεση χωρίς να διαθέτουν επιχειρήματα. Άλλωστε, η έκφραση τους όταν αναγκαζόντουσαν να εξωραΐσουν μια φρικτή, απεχθή υπόθεση. Το έβλεπες στα μάτια τους ότι ήθελαν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί. Και δεν ήταν θέμα προσωπικής ανησυχίας. Διότι εάν η υπόθεση εκτραχυνθεί, τα πρόσωπα τους θα μείνουν στην ιστορία προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα σε ένα  ψυχρό κυβερνητικό βήμα.

Η απέχθεια τους θεωρούμε ότι είχε απολύτως ηθικά χαρακτηριστικά. Αναγκάζονταν να κάνουν κάτι που δεν πιστεύουν, να δικαιολογήσουν κάτι που τους προκαλεί απέχθεια και αντιτίθεται στο σύστημα αξιών που έχουν, και το έχουν υπηρετήσει μέχρι σήμερα από τους κλάδους στους οποίους διακρίθηκαν. Στον ακαδημαϊκό χώρο και την δημοσιογραφία.

Σε αντίθεση με κάποιους άλλους προκατόχους τους που πιστεύουν ακράδαντα ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή, ο κ. Ταραντίλης και η κ. Πελώνη φαίνεται ότι αντιδρούν όταν η ντροπή γίνεται δουλειά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This