Τετάρτη, 21 Απρ 2021

Δυσαρέσκεια για Ταραντίλη, σκέψεις για Ζαχαράκη

Ενόχληση στην κυβέρνηση για την απροθυμία του κυβερνητικού εκπροσώπου

Όπως έχουμε αποκαλύψει το newsbreak.gr, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, ήρθε ίσως την πιο δύσκολη θέση της επαγγελματικής του ζωής όταν κλήθηκε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αναφορικά με το σκάνδαλο Λιγνάδη. Ήταν εμφανές το ηθικό θέμα που αντιμετώπιζε και η χαρακτηριστική απροθυμία του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αυτός είναι και ο λόγος που τις τελευταίες ημέρες έχει τεθεί στο περιθώριο.

Το κλίμα είναι επίσης βάρη και για την αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου κυρία Αριστοτελία Πελώνη. Η οποία φαίνεται ότι είχε κι αυτή συνειδησιακό πρόβλημα, γεγονός μάλιστα που έπρεπε να το περιμένουν στο μέγαρο Μαξίμου από την πολυετή της παρουσία και την αρθρογραφία της στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η οποία πάντα χαρακτηριζόταν από ήθος.

Είναι αυτονόητο ότι κάθε κυβέρνηση θέλει έναν κυβερνητικό εκπρόσωπο – «εκτελεστή» και όχι συνειδησιακό. Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχουν εισηγήσεις στο μέγαρο Μαξίμου ώστε τουλάχιστον ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να αντικατασταθεί και την θέση του να πάρει η Σοφία Ζαχαράκη, που έχει δοκιμαστεί και δεν θα έχει πρόβλημα να προωθεί τις κυβερνητικές θέσεις, ακόμα κι αν διαφωνεί με αυτές.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ