«Πυροβολεί» η αντιπολίτευση: «Αυτοσχεδιασμοί, ημίμετρα… Η αποτυχία έχει όνομα: Κυριάκος Μητσοτάκης»

«Βασική προϋπόθεση για ένα «έξυπνο lockdown» είναι να σχεδιαστεί από έξυπνους ανθρώπους»

Must Read

«Lockdown μέσα στο lockdown. Αυτό είναι το μόνο κυβερνητικό σχέδιο. Περιοριστικά μέτρα χωρίς την απαραίτητη οικονομική στήριξη όσων πλήττονται», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Για «αυτοσχεδιασμούς και ημίμετρα του πανικού» μίλησε η Φώφη Γεννηματά.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «αρνείται να ακούσει τη φωνή των ανθρώπων της πρώτης γραμμής που συνεχώς φωνάζουν για συνταγογράφηση των τεστ, επίταξη των ιδιωτικών κλινικών, μέτρα προστασίας σε ΜΜΜ και χώρους εργασίας».

Και καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ: «Η αποτυχία έχει όνομα: Κυριάκος Μητσοτάκης».

Γεννηματά: Το lockdown ακορντεόν είναι καταστροφή

«Καταστροφική επιλογή της κυβέρνησης για την υγεία, την οικονομία και τους εργαζόμενους, αποτελεί το lockdown ακορντεόν», όπως υποστηρίζει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, με τη διαπίστωση ότι το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται, πια, εκτός ελέγχου.

Σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά αναφέρει ότι στην κυβέρνηση «δεν φρόντισαν να ενισχύσουν το ΕΣΥ και τώρα τα νοσοκομεία έφτασαν στα όριά τους. Επιμένουν σε λύσεις-μπαλώματα, την ώρα που έπρεπε να έχουν επιτάξει κρεβάτια ΜΕΘ σε ιδιωτικές κλινικές, όπως έχουμε ζητήσει».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τονίζει ότι δεν αρκούν και δεν πείθουν τους πολίτες οι αυτοσχεδιασμοί και τα ημίμετρα του πανικού, καθώς «ο δρόμος για την αντιμετώπιση της πανδημίας θα είναι μεγάλος και δύσκολος, με δεδομένο ότι ο εμβολιασμός θα χρειαστεί μήνες για να ολοκληρωθεί. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη. Χρειάζεται εθνικό σχέδιο, αποτελεσματικό. Με στοχευμένα μέτρα για την υγεία, την κοινωνία, τις επιχειρήσεις».

Είπε ακόμα πως έχει ζητήσει εδώ και έναν μήνα να γίνει η σχετική συζήτηση στη Βουλή: «Εμείς είμαστε έτοιμοι. Η κυβέρνηση κωφεύει, το κόστος το πληρώνουν οι πολίτες».

Ελληνική Λύση: Βασική προϋπόθεση για ένα «έξυπνο lockdown» είναι να σχεδιαστεί από έξυπνους ανθρώπους

Αιχμηρότατη η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Βασική προϋπόθεση για ένα «έξυπνο lockdown» είναι να σχεδιαστεί από έξυπνους ανθρώπους. Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι διαθέτει ανθρώπους που όχι μόνον δεν διαθέτουν την ανάλογη εξυπνάδα, αλλά στερούνται και της στοιχειώδους λογικής. Δυστυχώς παίζουν με την νοημοσύνη και τις ζωές όλων των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This