«Πάγωσε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ζωντανή σύνδεση (video)

Ενώ μιλούσε για το εξαιρετικό δίκτυο της Ελλάδας

Must Read

Πεπεισμένος ότι με το επικοινωνιακό του ταλέντο και τα άπταιστα αγγλικά του θα καταφέρει να παρουσιάσει μια ειδυλλιακή εικόνα της Ελλάδας, από τότε που ανέλαβε την διακυβέρνησή της, ο πρωθυπουργός μίλησε στο διεθνές ψηφιακό συνέδριο «Innovative Greeks» με διοργανωτές τον ΣΕΒ και την Endeavor Greece.

Έλα όμως που τα γεγονότα και η πραγματικότητα δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε να καλυφθούν με τους μεγαλεπίβολους χαρακτηρισμούς του Κυριάκου Μητσοτάκης.

«Η φύση της εργασίας αλλάζει. Έχουμε ένα μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα, που συνδυάζει την ποιότητας ζωής, και εξαιρετικής συνδεσιμότητα. Δεν χρειάζεται να δουλεύεις από την Αθήνα, μπορείς να δουλέψεις από ένα χωριό, ή ένα νησί» περιέγραψε και ξαφνικά η σύνδεση του κόπηκε.

Μη σπεύσετε να το χαρακτηρίσετε τυχαίο γεγονός κακής τύχης. Είναι η καθημερινότητα όσων εργάζονται με τηλεργασία, εκείνοι γνωρίζουν από πρώτο χέρι. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This