Σάββατο 31/7/2021

Η Κεραμέως διαφημίζει (με απευθείας ανάθεση) τα tablets που… ακόμη περιμένουν να λάβουν οι μαθητές!

Στο πλαίσιο της Δράσης «Ψηφιακή Μέριμνα» η εταιρεία INTRAWAY έλαβε 250.000€ για επικοινωνιακή διαχείριση του προγράμματος επιδότησης

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάντης για να προβλέψει ότι η Νίκη Κεραμέως θα κοστίσει ακριβά στην κυβέρνηση της ΝΔ, όποτε κι αν γίνουν εκλογές!

Το νέο επίτευγμα της υπουργού Παιδείας, η οποία δεν δικαιολόγησε ούτε μια στιγμή την παρουσία της σε αυτό το νευραλγικό πόστο, είναι ότι αποφάσισε να διαφημίσει την τηλεκπαίδευση των μαθητών με φορητούς υπολογιστές, τους οποίους όμως η ίδια… αδιαφόρησε υποδειγματικά να χορηγήσει.

Η κοροϊδία της Κεραμέως μετατρέπεται σε οργή που χτυπάει πλέον την πόρτα του Μαξίμου, το οποίο κρατά την ανεπαρκή υπουργό στη θέση της, καθώς έγινε γνωστό ότι η υπουργός προχώρησε σε απευθείας ανάθεση ύψους 250.000 ευρώ για να διαφημίσει την παροχή tablets στους μαθητές, τα οποία ωστόσο ουδέποτε έφτασαν στα σχολεία!

Πέρασαν τρεις μήνες

Υπενθυμίζεται ότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την παροχή ηλεκτρονικού εξοπλισμού στους μαθητές που βρίσκονται σε τηλεκπαίδευση. Στο μεσοδιάστημα οι μαθητές αναγκάστηκαν να συνδέονται με όποια μέσα διαθέτουν, ενώ η τηλεκπαίδευση θα συνεχιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαρτίου.

Τη νέα απευθείας ανάθεση της Κεραμέως αποκαλύπτει ο ιστότοπος «Παρατηρητήριο για την Παιδεία», επισημαίνοντας πως η απόφαση δεν αφορά το πρόγραμμα επιδότησης μαθητών για αγορά εξοπλισμού (voucher των 200 ευρώ), αλλά την επικοινωνιακή διαχείρισή του από πλευράς του υπουργείου Παιδείας, με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία INTRAWAY, στο πλαίσιο της Δράσης «Ψηφιακή Μέριμνα».

Οι μαθητές μπορούν και να περιμένουν…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ