«Ήρθε ο νονός; Άξιος, πάντα άξιος»! Χαμός στη Βουλή με Τσίπρα και Γεωργιάδη (video)

Ανέβηκαν οι τόνοι με αφορμή την περιβόητη βάφτιση

Must Read

«Ήρθε ο νονός; Άξιος, πάντα άξιος. Ελπίζω να δώσετε απαντήσεις όμως γιατί ετέθησαν κρίσιμα ερωτήματα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Άδωνι Γεωργιάδη μόλις έκατσε στα υπουργικά έδρανα στη Βουλή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να φωνάζει. Αιτία η βάπτιση στην οποία έγινε νονός ο Γεωργιάδης, εν μέσω πανδημίας και έχοντας βγάλει… ειδική άδεια!

«Νομίζετε ότι η Βουλή είναι τηλεπαράθυρα χαμηλού επιπέδου που επιλέγετε κάθε βράδυ να κονταροχτυπιέστε με τον εαυτό σας. Δεν σας κάνουμε τη χάρη. Θα δώσετε απαντήσετε, ως οφείλετε να δώσετε απαντήσεις στον ελληνικό λαό, όχι σε εμένα. Θα δώσετε απαντήσεις στους ψηφοφόρους σας, όχι σε εμένα. Και θα αποδείξετε σήμερα ότι δεν πλαστογραφήσατε έγγραφα, ότι δεν παραβιάσατε τα μέτρα που εσείς νομοθετήσατε, αλλιώς δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα σας κατηγορήσω, ούτε αυτός που θα σας κρίνω. Οι ψηφοφόροι σας και οι πολίτες θα σας κρίνουν που σήμερα στερούνται δικαιωμάτων, που εσείς δυστυχώς δεν στερείστε διότι εσείς έχετε κάτι ξεχωριστό, είστε κυβερνητικά στελέχη» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τι απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Άμεση ήταν η αντίδραση Γεωργιάδη που μίλησε για τη βάφτιση και τους λόγους που η οικογένεια πήρε την ειδική άδεια.

«Δεν θέλω να έχω καμία διακριτική μεταχείριση. Στην προκειμένη περίπτωση οι γονείς του παιδιού χωρίς δική μου εμπλοκή πήραν την άδεια επικαλούμενοι λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω, αλλά έξυπνοι άνθρωποι είστε και μπορείτε να καταλάβετε. Δεν πρέπει να χάσουμε την ανθρωπιά μας και δεν θα γίνουμε γουρούνια επειδή θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυλιστούμε στην λάσπη» σημείωσε.

«Επειδή λοιπόν αυτοί οι άνθρωποι είχαν τους λόγους που επιβεβαιώνονται από συγκεκριμένα έγγραφα πήραν την ειδική άδεια. Είναι τεράστια υποκρισία την ημέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε 31 πορείες για τον Κουφοντίνα να καταγγέλλει ένα πατέρα που επικαλείται ειδικούς λόγους για να βαφτίσει το παιδί του. Τα λέτε αυτά σοβαρά και δεν ντρέπεστε; Πληρώνετε αυτούς τους λογαριασμούς στο twitter και το facebook για να πετούν λάσπη. Παρασύρετε όλη την Ελλάδα στον βόθρο για να χτυπήσετε την κυβέρνηση. Τελικά δεν είναι ένας ο Πολάκης. Όλος ο ΣΥΡΙΖΑ είναι Πολάκης» πρόσθεσε.

«Έρχεται ο κ. Τσίπρας και κατηγορεί εμένα και τον κ. Κατοπόδη για πλαστογραφία. Όμως το 2016 ο δικός του υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Παρασκευόπουλος έφερε νόμο για την παραγραφή αδικημάτων με πλαίσιο ποινής 2 έτη μεταξύ των οποίων και αυτό της πλαστογραφίας. Εκείνη την περίοδο καταδικάστηκε για πλαστογραφία ο αδελφός του ο οποίος όμως γλίτωσε την ποινή λόγω του νόμου που ψήφισε ο κ. Τσίπρας» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Την ίδια ώρα, κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση για διασπορά της πανδημίας, μέσω των διαδηλώσεων, ενώ έκανε ειδική αναφορά και στην υπόθεση Κουφοντίνα.

«Έγινε σκόπιμη διάδοση της πανδημίας. Δεν ξέρει ο κ. Τσίπρας ότι οι διαδηλώσεις είναι παράγοντας διασποράς; Φυσικά και το ξέρει για αυτό και φώναζε όταν ανοίξαμε τα καταστήματα και υπήρχε κόσμος στην Ερμού. Ο κ. Τσίπρας γνωρίζει ότι με τις διαδηλώσεις υπάρχει διασπορά και ανέλαβε το ρίσκο. Με την πολιτική συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ διαδόθηκε ο κορωνοϊός. Άλλαξε κάποια συμπεριφορά που να δικαιολογεί την αύξηση των κρουσμάτων; Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κατεβάσει τον κόσμο στους δρόμους. Και δεν είναι ότι κολλάνε στις διαδηλώσεις αλλά το χειρότερο είναι ότι το μεταφέρουν στα σπίτια τους και σε όλη την Αττική. Γελάτε κ. Σκουρλέτη. Να πάτε κ. Σκουρλέτη στις ΜΕΘ και να πείτε σε αυτούς τους ανθρώπους ότι δεν κολλάει στις διαδηλώσεις. Σκόπιμα το κάνατε και αντιστρατεύεστε την εθνική προσπάθεια για να αποκομίσετε πολιτικά οφέλη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.

«Ζούμε σε μια χώρα που ο Έκτωρ Κουφοντίνας, γιος του δολοφόνου του Παύλου Μπακογιάννη, κατηγορεί ως δολοφόνο την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, χήρα του Παύλου Μπακογιάννη για ένα τροχαίο δυστύχημα για το οποίο η ίδια δεν εμπλέκεται. Αυτά έχετε καταφέρει κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This