«Μπορεί να ήταν λάθος» λέει μετά τον σάλο ο Άδωνις που έγινε νονός παρά την απαγόρευση

Δεν τα κάνει όλα τέλεια τελικά...

Must Read

Επιμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης παρά το «άδειασμα» του Νίκου Χαρδαλιά, ότι η βάπτιση στην οποία έγινε νονός εν μέσω αυστηρού lockdown είχε την άδεια της Πολιτικής Προστασίας.

Μια ημέρα μετά το παραληρηματικό κρεσέντο στη Βουλή και την κόντρα του με τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μάλιστα τον τρόλαρε λέγοντας «άξιος ο νονός», ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζει ότι τελικά μπορεί να ήταν και λάθος η κουμπαριά του με τον προέδρο της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων εν μέσω πανδημίας και περιοριστικών μέτρων που απαγορεύουν γάμους και βαπτίσεις.

«Μπορεί να έχω κάνει και λάθος»

«Το να μου ασκήσει κάποιος κριτική για το αν έπρεπε να δεχθώ να είμαι νονός στη συγκεκριμένη βάπτιση είναι μια θεμιτή κριτική και πιθανόν και να μην έπρεπε. Εγώ δεν λέω ότι τα κάνω όλα τέλεια, μπορεί να έχω κάνει και λάθος. Βλέποντας εκ των υστέρων το μέγεθος της αντίδρασης θα μπορούσα να το έχω αποφύγει» δήλωσε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Όσο για την ανορθόγραφη άδεια που παρουσίασε ο ίδιος μέσω twitter, σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΙ:«Φαντάζεστε κύριε Πορτοσάλτε, ποιος θα ήταν ο χαρακτηρισμός που θα μου άξιζε εάν μόνος μου είχα ανεβάσει μία βάφτιση παράνομη στο διαδίκτυο, και μόνος μου ανέβαζα ένα πλαστό έγγραφο στο διαδίκτυο για να τη δικαιολογήσω. Δηλαδή εκεί θα έπρεπε να παραιτηθώ όχι μόνο λόγω πλαστογραφίας, αλλά λόγω ευμεγέθους ανοησίας. Το καταλαβαίνετε φαντάζομαι;» δήλωσε για την κριτική που δέχτηκε από την αντιπολίτευση αλλά και από πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η περιβόητη βεβαίωση

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This