Πέμπτη 5/8/2021

25η Μαρτίου θυμήθηκε και ο Γιωργάκης να μας μιλήσει για την διασπάθιση του πλούτου της χώρας!

Ξέχασε ο Παπανδρέου ποιος έβαλε τη χώρα στα μνημόνια και παρέδωσε τον πλούτο της σε ξένους;

Πάντα στις Εθνικές Επετείους οι πολιτικοί είθισται να προβαίνουν σε δηλώσεις, προκλητικές ενίοτε για τον ελληνικό λαό.

Ένας από αυτούς και ο πρώην Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, που ανήμερα των 200 χρόνων από την Εθνεγερσία από τα Καλάβρυτα που βρέθηκε, θυμήθηκε να μιλήσει για την… διασπάθιση του πλούτου της χώρας!

«Είναι και μέρα αναστοχασμού για τον Ελληνισμό. Έχουμε ζήσει και πιο σκοτεινές στιγμές όταν επικράτησε η διχόνοια, η εσωστρέφεια, η κουλτούρα του πελατειακής διασπάθισης του πλούτου της χώρας. Στιγμές που προκάλεσαν εμφύλιους και χρεοκοπίες. Σήμερα ας μείνουμε στις αξίες που μας χάρισαν τις πιο φωτεινές στιγμές της ιστορίας μας. Γιατί αυτές πρέπει σήμερα να μας οδηγούν. Η ανθρωπότητα βρίσκεται μπροστά σε μεγάλες και πρωτόγνωρες προκλήσεις»!

Ενώ δεν παρέλειψε και αυτός να αναφερθεί στα μηνύματα που έχουν ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια στην Επανάσταση του ’21: «Περηφάνεια για όλα όσα συμβολίζει ο αγώνας του Ελληνισμού για ελευθερία, ισότητα, αδελφοσύνη»!

Να θυμίσουμε στον Γιωργάκη και σε όσους έχουν τα ίδια με αυτόν μυαλά ότι η Επανάσταση έγινε «για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την ελευθερία», όπως έλεγαν οι ίδιοι οι Αγωνιστές! Γιατί σε λίγο θα μας πουν ότι έγινε και για τα… δικαιώματα των γυναικών!

Όσο για τα περί «διασπάθισης του πλούτου της χώρας», φαίνεται ότι έχει μνήμη χρυσόψαρου και ξεχνάει ότι παρέδωσε την χώρα στα νύχια του ΔΝΤ και των δανειστών!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ