Ετοιμάζει για τον Δυτικό Τομέα η ΝΔ τον Χρυσοχοΐδη;

Συζητήσεις για τις εκλογικές περιφέρειες κι ας διαψεύδουν στο Μαξίμου το σενάριο των πρόωρων εκλογών

Must Read

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του να διαψεύδουν σε κάθε ευκαιρία τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, όμως πέραν του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη σκέψη βρίσκεται σταθερά πάνω στο τραπέζι έτοιμη προς απασφάλιση, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι συζητήσεις για τις εκλογικές περιφέρειες.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως μαθαίνουμε, προκειμένου ο πρωθυπουργός να «εξασφαλίσει» πρόσφορο έδαφος για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, φέρεται διατεθειμένος να… θυσιάσει τον Δυτικό Τομέα, όπου είχε κατέβει το 2019, ώστε στις επόμενες κάλπες να κατέβει εκεί αναζητώντας τις ψήφους των νεοδημοκρατών ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Θα είναι η πρώτη απόπειρα εκλογής του κ. Χρυσοχοϊδη με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο και ήδη, κατά πληροφορίες, κινείται και οργανώνεται στην περιοχή.

Σε αυτήν, υπενθυμίζεται, εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τη Νέα Δημοκρατία εξελέγησαν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο Γιάννης Λοβέρδος, ενώ εκτός Βουλής έμεινε, ως αμέσως επόμενος, ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος.

Οι άλλες δύο έδρες που είχε δηλώσει ο πρωθυπουργός (χωρίς να τις αξιοποιήσει, αφού προτίμησε αυτή του Δυτικού Τομέα) ήταν η Αχαΐα και η Β’ Πειραιώς. Στην τελευταία θα είναι πιθανότατα και πάλι υποψήφιος και δεν αποκλείεται να επιλέξει αυτή τη φορά τη συγκεκριμένη έδρα. Σε αυτήν εξελέγησαν πριν από δύο χρόνια ο Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο πιο παλιός βουλευτής της Ν.Δ., Γιάννης Τραγάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This