Ηλιόπουλος: «Αν η κυβέρνηση πράγματι ακούει τους λοιμωξιολόγους, ας δημοσιεύσει τα πρακτικά της Επιτροπής»

«Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται»

Must Read

«Η κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο.

Η Αριστοτελία Πελώνη είχε πει νωρίτερα για την απόφαση αναστολής της επανεκκίνησης του λιανεμπορίου σε τρεις περιοχές: «Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις για τη Θεσσαλονίκη, την Κοζάνη και την Αχαΐα ήταν εισήγηση των ειδικών, τους οποίους η κυβέρνηση ακούει».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ απαντώντας επ αυτού είπε: «Αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν».

Για να καταλήξει: «Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται».

Η απάντηση Πελώνη

«Είναι η πολλοστή φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να λαϊκίσει, να διχάσει και να επενδύσει στην καταστροφή, αντί να συστρατευθεί στον τιτάνιο αγώνα που έχει αναλάβει η πολιτεία μαζί με τους πολίτες απέναντι στον ιό» τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη απαντώντας στον Νάσο Ηλιόπουλο.

Επισημαίνει ότι «το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είχε χθες τη δυσκολότερη εφημερία του 2021 με 68 εισαγωγές ασθενών θετικών στον κορωνοϊό, όταν πριν από τέσσερις μέρες που εφημέρευε οι εισαγωγές ήταν περίπου οι μισές (35)» και ρωτάει: «τι ακριβώς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να αγνοήσει η κυβέρνηση, τις εισηγήσεις των ειδικών;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This