Τα «έχωσε» στους δημοσιογράφους η Λιάνα Κανέλλη: «Έχει χαθεί η τσίπα»

Δεν έδειξαν κανένα σεβασμό στον δολοφονημένο Γιώργο Καραϊβάζ λέει η βουλευτής του ΚΚΕ

Must Read

Μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι στην Ελλάδα του 2021, ένας δημοσιογράφος έπεσε νεκρός μέρα μεσημέρι κάτω από το σπίτι του, από τις σφαίρες εκτελεστών, η Λιάνα Κανέλη δηλώνει σοκαρισμένη από τη στυγνή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η βουλευτής του ΚΚΕ αφήνει αιχμές για τα σχόλια και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην ελληνική μαφία που «καθάρισε» τον μάχιμο δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ και αναρρωτιέται ποιες είναι οι κινήσεις της κυβέρνησης για την εξάρθρωση της: «Είμαι συντετριμμένη, οφείλω να ομολογήσω ότι δεν έχω κοιμηθεί δύο βράδια. Δεν μπορεί να το χωρέσει το κεφάλι μου ούτε να το κατανοήσει. Είναι αυτά τα απεχθή πράγματα, με απύθμενο θράσος ξαπλώνουν έναν άνθρωπο κάτω με δέκα σφαίρες, ό,τι χειρότερο μπορεί να έχει δει κάποιος σε ταινίες. Αυτό που με έχει ενοχλήσει βαθύτατα είναι ότι βλέπω παντού κουβέντες περί Greek Mafia. Αν υπάρχει αυτή η ελληνική μαφία, τι κάνει το σύστημα για να την αντιμετωπίσει;» δήλωσε η Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

«Με κίτρινα, με λιλά, με πορτοκαλί έβγαιναν να πουν πόσο πενθούν τον συνάδελφο»

Η βουλευτής του ΚΚΕ άφησε αιχμές για την γενικότερη αντιμετώπιση των Ελλήνων δημοσιογράφων σε ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα κατά του ίδιου του επαγγελματος και της ελευθερίας του λόγου, σχολιάζοντας μάλιστα ότι συνάδελφοί του βγήκαν να μιλήσουν με πολύχρωμα ρούχα χωρίς να σεβαστούν το πένθος: «Δεν άντεξα να σου πω την μαύρη μου αλήθεια, συναδέλφους να μιλάνε για τον Καραϊβάζ και να μην σκεφτούν όλοι οι δημοσιογράφοι την ημέρα της δολοφονίας του και μέχρι να ταφεί να φορέσουν σκούρα ρούχα. Με κίτρινα, με λιλά, με πορτοκαλί έβγαιναν να πουν πόσο πενθούν τον συνάδελφο. Έχει χαθεί αυτό το αίσθημα μιας τσίπας μεταξύ μας, μιας στήριξης μεταξύ μας, μιας έγνοιας για τον διπλανό, του σεβασμού στο πένθος» δήλωσε.

Να υπενθυμίσουμε, ότι το πρωί του Σαββάτου, μια ημέρα μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου, εφημερίδες κυκλοφόρησαν χωρίς να έχουν ούτε μια αναφορά στο εξώφυλλό τους για το πρωτοφανές γεγονός που συγκλόνισε την χώρα.

Τέλος, η κα. Κανέλλη αναφερόμενη στην κίνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε άνοιγμα με self tests στον πλυθησμό, η ίδια σχολίασε ότι το ΚΚΕ εδώ και μήνες ζητούσε να ανοίξουν τα σχολεία με μαζικά τεστ:  «Στερνή μου κομμουνιστική γνώση να σε είχα πρώτα. Λυπάμαι αλλά φωνάζουμε εδώ και πέντε μήνες. Ανοίξτε τα ρημάδια τα σχολεία με μαζικά τεστ. Δεν είναι εφεύρεση της τελευταίας εβδομάδας τα self test. Και αν δεν υπήρχαν αυτά, υπήρχαν τα rapid test. Αν γινόντουσαν rapid test με το ΑΜΚΑ των παιδιών μία φορά την εβδομάδα, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα και πολύ απλούστερα. Δεν θα είχαν χάσει τα παιδιά πέντε μήνες σχολείο» δήλωσε .

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This