Κλονίζεται η δημόσια εικόνα της Λίνας Μενδώνη

Εμφανής η απουσία της Άννας Παναγιωταρέα από το υπουργείο

Must Read

Η παραδοσιακά δημοφιλής υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, κλονίζεται όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της GPO αλλά και σχεδόν στο σύνολο των δημοσκοπήσεων του τελευταίου μήνα.

Φαίνεται ότι η υπόθεση Λιγνάδη, το τσιμέντο στην Ακρόπολη και η πυρκαγιά στις Μυκήνες έχουν κοστίσει στην δημόσια εικόνα της υπουργού. Από τα ψηλά βρέθηκε στα χαμηλά με πρωτοφανές ποσοστό αποδοκιμασίας των πολιτών που αγγίζει το 58%. Γεγονός επίσης πρωτοφανές για υπουργό πολιτισμού, αφού η θέση είναι παραγωγική και δεν εμπεριέχει κίνδυνο πολιτικής έκθεσης, όπως για παράδειγμα τα υπουργεία οικονομικών, προστασίας του πολίτη και λοιπά.

Έμπειροι αναλυτές όμως εκτιμούν ότι αυτή η δημοσκοπική κατάρρευση της υπουργού οφείλεται και από την απουσία της γνωστής και έμπειρης δημοσιογράφου Άννας Παναγιωταρέα, που διαχειρίστηκε δύσκολες καταστάσεις με επιτυχία. Από την στιγμή που η Άννα Παναγιωταρέα έφυγε από το υπουργείο, η δημόσια εικόνα της Λίνας Μενδώνη, κλονίστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This