Κυριακή 16/5/2021

H προτροπή Μητσοτάκη για το… αρνί, από το Κέντρο Υγείας της Ραφήνας

«Καλή λευτεριά» ευχήθηκε σε 35χρονο που εμβολιαζόταν

Μεγάλη Παρασκευή και ο Κυριάκος Μητσοτάκης διάλεξε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας για να δει πως πάει ο εμβολιασμός για την ηλικιακή ομάδα των 30-39 ετών. Εκεί ήταν και τον περίμεναν για να τον υποδεχτούν ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Βαγγέλης Μπουρνούς και η Υποδιοικήτρια της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής Γιαννούλα Νταβώνη.

Ο Μητσοτάκης ήταν ευδιάθετος και δήλωσε χαρούμενος γιατί η νεολαία εμβολιάζεται και «δείχνει τον δρόμο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει ότι «το καλύτερο εμβόλιο είναι το εμβόλιο που κάνουμε γρηγορότερα». Τόνισε επίσης ότι από τον Ιούνιο και μετά δεν θα υπάρχει κανένα ζήτημα διαθεσιμότητας εμβολίων και ότι θα ανοίξουν οι εμβολιασμοί για όλο τον πληθυσμό: «Ουσιαστικά θα ανοίξουμε σε όλο τον πληθυσμό και μετά θα πρέπει να πείσουμε αυτούς οι οποίοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα, σε όλες τις ηλικίες, ότι πρέπει να το κάνουν για να προστατέψουν τους εαυτούς τους και να βοηθήσουν όλους μας να ξαναπάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας».

Συνομίλησε και με πολίτες ο Πρωθυπουργός, ενώ ευχήθηκε «καλή λευτεριά» σε 35χρονο που περίμενε να εμβολιαστεί. Έδωσε όμως και συμβουλή σε έναν ακόμη πολίτη της ηλιακής ομάδας των 30-39, για το αρνί της Κυριακής του Πάσχα που θα πρέπει να είναι με λίγους και καλούς!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ