Τρίτη 11/5/2021

Προανακριτική: Ούτε αύριο καταθέτει ο Καλογρίτσας, επικαλούμενος νέο κώλυμα!

Βρίσκεται από τις 30/4 σε καθεστώς καραντίνας, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού

Στο «περίμενε» έχει την Προανακριτική ο Χρήστος Καλογρίτσας, καθώς δεν θα καταθέσει ούτε αύριο, Τετάρτη του Πάσχα, αφού επικαλέστηκε νέο κώλυμα!  

Πριν από τις γιορτές του Πάσχα, ο γνωστός και ως «κόκκινος επιχειρηματίας» είχε επικαλεστεί συμπτώματα κόπωσης και ατονίας μετά τον εμβολιασμό του, οπότε και ζήτησε ολιγοήμερη αναβολή, με νέα ημερομηνία κατάθεσής του στην προανακριτική επιτροπή που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών, να έχει οριστεί η Τετάρτη 05/05. Ωστόσο, πηγές της Βουλής ενημέρωσαν πως, τελικά, ούτε αύριο μπορεί να εξεταστεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη από τον κ. Καλογρίτσα στον πρόεδρο της προανακριτικής επιτροπής Σταύρο Κελέτση βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας ότι βρίσκεται από τις 30/4 σε καθεστώς καραντίνας, καθώς ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού!

«Ως εκ τούτου», ανέφεραν οι ίδιες πηγές «η προγραμματισμένη για αύριο εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας και η αυριανή συνεδρίαση αναβάλλεται, ενώ για την εξέλιξη αυτή έχουν ενημερωθεί ήδη οι εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών ομάδων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ