Τρίτη 11/5/2021

Να στήσει ξανά τον «ήλιο» του ΠΑΣΟΚ θέλει ο Λοβέρδος!

Έδωσε και υπόσχεση να ανοίξουν ξανά σε όλη την Ελλάδα τα γραφεία της παράταξης...

Πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και οι υποψήφιοι έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν τις προθέσεις τους. Όπως συνέβη και με τον Ανδρέα Λοβέρδο που θέλει επιστροφή στο «ορθόδοξο» ΠΑΣΟΚ με τον πράσινο ήλιο του.

Αυτό άλλωστε ξεκαθάρισε και στην πρόσφατη επίσκεψή του στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, όπου και βρέθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης και φωτογραφήθηκε με φόντο φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου και πράσινους ήλιους, σήμα κατατεθέν του ΠΑΣΟΚ!

Και φυσικά έκανε και την ανάλογη ανάρτηση στα social media γράφοντας:

«Με αφορμή ένα επαγγελματικό δικηγορικό ραντεβού στην περιοχή βρήκα σήμερα την ευκαιρία να επισκεφτώ τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας για να συναντηθώ με τον φίλο και συναγωνιστή Παναγιώτη Τζοβάρα που με δικά του έξοδα συντηρεί τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ της τοπικής δημοτικής οργάνωσης.

Φωτογραφήθηκα μαζί του και από τους Φιλιάτες στέλνω διπλό μήνυμα: Τιμή και ευγνωμοσύνη σε όλους όσοι στήριξαν, υποστήριξαν και κράτησαν όρθιο το ΠΑΣΟΚ.
Υπόσχεση να ανοίξουμε σε όλη την Ελλάδα ξανά τα γραφεία της παράταξης και να στήσουμε ξανά τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ παντού. #Andreas».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ