«Αυτά τα καθάρματα να μην ξαναδούν ήλιο» δήλωσε ο Βελόπουλος για τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά Νερά

Θα καταθέσει σήμερα πρόταση νόμου για να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες

Must Read

«Να μην ξαναδούν τον ήλιο» ήταν η δήλωση από το βήμα της Βουλής του Κυριάκου Βελόπουλου για τους δολοφόνους της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε: «Αν τα συλλάβουν τώρα αυτά τα καθάρματα θα έχουν ευνοϊκές διατάξεις. Εμείς το λέμε καθαρά. Να μην ξαναδούν ήλιο. Ισόβια να σημαίνουν ισόβια. Εγώ σας λέω προσωπικά. Σε τέτοιο κάθαρμα, σε τέτοιο κτήνος που αφαιρεί ζωή με τέτοιο τρόπο ή βιάζει παιδάκι μόνο θανατική ποινή».

Μάλιστα ενημέρωσε πως το κόμμα του θα καταθέσει σήμερα πρόταση νόμου για την οπλοκατοχή στην Ελλάδα: «Τελεία και παύλα. Γιατί είμαστε ένα κράτος που γειτονεύει με την Τουρκία. Να κάνουμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή. Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This