Σεξιστική επίθεση του Σταύρου Κελέτση στην Θεοδώρα Τζάκρη

Aυγέρη: «Όταν ζορίζονται, επιστρατεύουν τον σεξισμό!»

Must Read

Μέχρι και σεξιστικά σχόλια επιστράτευσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά, Σταύρος Κελέτσης.

Τη στιγμή που το αφήγημα της κυβέρνησης για τον Καλογρίτσα καταρρέει, ο Σταύρος Κελέτσης επιτέθηκε με σεξιστικά σχόλια στην εισηγήτρια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη επειδή επέμεινε στις ερωτήσεις προς τον Καλογρίτσα για τα SMS του Παππά.

Προκειμένου να κόψει τις ερωτήσεις της Τζάκρη, ο Κελέτσης με άηθες και σεξιστικό σχόλιο απάντησε στην βουλευτή «Εδώ δεν είστε στο κομμωτήριο». Παρά την αντίδραση της Τζάκρη σε αυστηρό ύφος, ο Κελέτσης δεν ζήτησε συγγνώμη ωστόσο δήλωσε ότι παίρνει πίσω το σχόλιο του.

Στο πλευρό της Θεοδώρας Τζάκρη στάθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη η οποία με ανάρτησή της σημείωσε ότι «το έργο με την προανακριτική για τη Novartis επαναλαμβάνεται».

«Δώρα του ΣΥΡΙΖΑ και ο πανικός της ΝΔ στις στημένες προανακριτικές! Όταν ζορίζονται, επιστρατεύουν τον σεξισμό! Ό,τι ακριβώς έκαναν και στην προανακριτική για τη Novartis Αλλά δεν τους βγαίνει! Συνέχισε έτσι Δώρα!» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This