Κυριακή 13/6/2021

Σεξιστική επίθεση του Σταύρου Κελέτση στην Θεοδώρα Τζάκρη

Aυγέρη: «Όταν ζορίζονται, επιστρατεύουν τον σεξισμό!»

Μέχρι και σεξιστικά σχόλια επιστράτευσε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής για τον Νίκο Παππά, Σταύρος Κελέτσης.

Τη στιγμή που το αφήγημα της κυβέρνησης για τον Καλογρίτσα καταρρέει, ο Σταύρος Κελέτσης επιτέθηκε με σεξιστικά σχόλια στην εισηγήτρια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη επειδή επέμεινε στις ερωτήσεις προς τον Καλογρίτσα για τα SMS του Παππά.

Προκειμένου να κόψει τις ερωτήσεις της Τζάκρη, ο Κελέτσης με άηθες και σεξιστικό σχόλιο απάντησε στην βουλευτή «Εδώ δεν είστε στο κομμωτήριο». Παρά την αντίδραση της Τζάκρη σε αυστηρό ύφος, ο Κελέτσης δεν ζήτησε συγγνώμη ωστόσο δήλωσε ότι παίρνει πίσω το σχόλιο του.

Στο πλευρό της Θεοδώρας Τζάκρη στάθηκε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη η οποία με ανάρτησή της σημείωσε ότι «το έργο με την προανακριτική για τη Novartis επαναλαμβάνεται».

«Δώρα του ΣΥΡΙΖΑ και ο πανικός της ΝΔ στις στημένες προανακριτικές! Όταν ζορίζονται, επιστρατεύουν τον σεξισμό! Ό,τι ακριβώς έκαναν και στην προανακριτική για τη Novartis Αλλά δεν τους βγαίνει! Συνέχισε έτσι Δώρα!» έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ