Πέμπτη 5/8/2021

Θυμήθηκε το ΕΣΥ ο ΓΑΠ και άρχισε τις περιοδείες στα νοσοκομεία της Αχαΐας

Με... άρωμα εσωκομματικών εκλογών οι δηλώσεις του

Τα σχεδόν 40 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, το 1983, θυμήθηκε ο ΓΑΠ (κατά κόσμον Γιώργος Α. Παπανδρέου) και άρχισε περιοδεία στα νοσοκομεία της Αχαΐας. Πρώτοι σταθμοί το νοσοκομείο Ρίου και το «Άγιος Ανδρέας».

Εκεί, αφού συναντήθηκε με τις Διοικήσεις, εκπροσώπους του ιατρικού προσωπικού και των εργαζομένων, είπε να κάνει και δηλώσεις (μην πάνε χαμένες οι επισκέψεις!). «Απαιτείται επανασχεδιασμός και θωράκιση των πολιτικών υγείας σε νέες σύγχρονες βάσεις, με τη συμπερίληψη όλων των νέων δεδομένων, γνώσεων και μέσων, όπως και των σχεδίων για μια βιώσιμη ανάπτυξη, που απαιτούν συνέργειες του δημόσιου συστήματος υγείας με άλλους τομείς», τόνισε ο ΓΑΠ που φυσικά δεν είπε λέξη για τις δικές του ευθύνες. Αφού έβαλε σε μνημόνιο τη χώρα και την καταδίκασε σε οικονομικό μαρασμό, που φυσικά έχει επεκτάσεις και στον τομέα της υγείας.

Βέβαια αλλού ήθελε να καταλήξει, μιας και πλησιάζουν οι εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. «Η Παράταξή μας, που το δημιούργησε, ξέρει πώς να το κάνει και πάλι», δήλωσε με στόμφο και νόημα, μιας και εντάσσεται στις προσπάθειες να επιστρέψει το κόμμα στις ρίζες του, δηλαδή στο ΠΑΣΟΚ. Πάντως οι… κακές γλώσσες λένε πως τέτοιου τύπου δηλώσεις μάλλον σαν απειλές ακούγονται!

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ